Fethi Heper

Fethi Heper

fheper@yahoo.com

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Eskişehirspor hak etmediği bir mağlububiyet aldı. Denk kuvvetlerin karşı karşıya geldiği karşılaşmada ilk 30 dakika bir orta saha mücadelesi halinde geçti. Her iki takım da birbirini kontrol ederek boşluklar yaratmaya çalıştı. Ancak 30. dakikada Eskişehirspor’un en kaliteli futbolcusu Dede’nin yapmış olduğu büyük bir hata sonucu Antalyaspor ummadığı bir gole sahip oldu. Ve birinci yarı karşılıklı akınlarla Antalyaspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarıda Eskişehirspor gerçekten çok baskılı oynamasına rağmen rakip müdafayı bir türlü aşamadı. Antalyaspor’da Mehmet Eren rakip takımı yıpratan futboluyla gözdoldurdu. Antalya defansı hemen hemen hatasız oynadı. Ancak Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın çok iyi bir futbolcu olan ama son altı maçtır hiç bir varlık göstermeyen Kamara üzerindeki ısrarını bir türlü anlamak mümkün değil. Aynı zamanda Burhan Eşer gibi çok kaliteli bir futbolcunun forma şansı bulamamasını da anlamak mümkün değil... Eskişehirspor bu hataları gözönünde bulundurur ve gerekli tedbirleri alırsa hem ligde hem de kupada arzuladığı sonuca ulaşabilir.
Kaybedilen üç puan telafi edilmesi mümkün olmayan bir puan değil. Eğer Eskişehirspor, Antalya’yı evinde yenerse gruptaki şansını sürdürebilir.