Fethi Heper

Fethi Heper

fheper@yahoo.com

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Eskişehirspor, ilk devrenin son maçında almış olduğu üç puanla lige verdiği kötü startı da düzeltmiş oldu. İlk yarıya baskılı bir oyunla başlayan kırmızı-siyahlılar iki kanattan da geliştirdikleri ataklarla gol ararken, hiç olmayacak pozisyonlarda kalesinde tehlikeler yaşadı.
Ancak Batuhan’ın golü Eskişehirspor’u kendine getirdi. Genç oyuncu ağları havalandırırken Kasımpaşalı bir futbolcunun yerde sakatlık geçirmesi ise bu gole biraz gölge düşürdü.
İkinci yarıda Kasımpaşa Yekta ile Eskişehirspor kalesine yüklenmeye başladı. Genç oyuncu birçok pozisyon yakalamasına rağmen amacına ulaşamadı. Skor avantajını elinde bulunduran Eskişehirspor, ikinci devrede defansa çekildi. Ancak Kasımpaşalı oyuncuların etkisiz vuruşları ile kaleci Ivesa’nın güzel kurtarışları skora denge gelmesine izin vermedi.
Batuhan’ın çıkmasıyla gol yollarında etkisiz kalan Eskişehirspor, defansa iyice çekilirken, Tello’nun oyuna alınması maçın kaderini değiştirdi. Yıldız oyuncu üstün yeteneğini sahaya yansıtarak, yaptığı müthiş asistle Ümit Karan’ı topla buluşturdu ve tecrübeli golcü de Eskişehirspor’u iyice rahatlatan golü ağlara yolladı.
Eskişehir, bu galibiyetle ikinci yarı büyük ümitler taşıdığını ve üst sıraları zorlamak için hazır bir takım olduğunu ispatladı.