Fethi Heper

Fethi Heper

fheper@yahoo.com

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Eskişehirspor belki de bu sezonun en hareketli, en bol gol pozisyonlarıyla harikalar yarattı. Sürekli olarak Manisaspor kalesi önünde gol arayan Eskişehirspor sağlı sollu ataklarla pozisyon yarattı ancak uzun bir süre Manisaspor kalecisini geçemedi. Eskişehirspor gol ararken çok enteresan bir pozisyonda kendi kalesinde golü gördü. Tabiki bu gol hem şok etkisi yarattı hem taraftarı hem de takımı ateşledi.
İkinci yarı Batuhan ve Sezer’in oyuna girmesiyle Es-Es’in atak sayısı birinci yarıya göre daha da arttı. Ve Eskişehirspor’un dirilişi çok nefis bir golle, ikinci yarıda oyuna giren Burhan Eşen’in ayağından gerçekleşti. Yine sahanın yıldızı olarak nitelendireceğimiz Volkan’ın nefis hareketleri sonunda Batuhan, Eskişehirspor’u zafere ulaştıran ikinci golü attı. Bu maçta bu oyunla Eskişehirspor puan kaybetseydi bile bu taraftar yine takımı ayakta alkışlayacaktı.
Bu maçın iki büyük kahramanı var. Diego ve Volkan. Muhteşem oyunlarıyla galibiyette büyük paya sahipler.
Manisaspor ise bana göre çok iyi bir takım. İlk yarıdaki sakin oyunlarını, sahaya açılışlarını, paslaşmalarını ve boşa kaçmalarını gol aramak için yapmış olsalardı maçın sonucu çok daha farklı olabilirdi. Ama bir puan alabilme çabası Manisaspor’a pahalıya patladı ve Eskişehir’de üç puanı bırakarak şehirlerine dönüyorlar. Oynadıkları oyundan dolayı da Manisasporlu futbolcuları kutlayalım.
Hakem Bülent Yıldırım güzel bir maç yönetti. Sadece bazı ufak hatalar yaptı. Dört hakem de bugünkü maçta adil ve başarılıydı. Onları da kutluyorum.