Fethi Heper

Fethi Heper

fheper@yahoo.com

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Maça Eskişehirspor İzmir’de kaybettiği kupa yarı finalinin acısını çıkarmak için hırslı başladı. Bursaspor ise geleceği düşünerek aslarından yoksun bir kadroyla sahaya çıktı.
İlk yarı nispeten durgun bir tempoda geçerken, yan toplarda Eskişehirspor Bursa kalesinde çok güzel pozisyonlar yakaladı. Bunlardan birinde korner atışında Diego nefis bir kafa vuruşuyla Eskişehir’i 1-0 öne geçirdi. Ardından cılız karşılıklı akınlarla ilk yarı Eskişehir’in galibiyetiyle sonuçlandı.
İkinci yarıda Bursaspor, Batalla ve Sestak ile takviye etti takımı. Oyuna girmeleriyle maçın temposu arttı. Rakip kalede gol arayıp, bunda başarılı olamadılar. Pele ve Erkan Zengin’in oyuna girmesiyle taze kuvvetler kırmızı - siyahlılara 2. golü getirdi. Erkan’ın nefis hareketleriyle Pele topu önünde buldu ve çok rahat bir şekilde farkı ikiye çıkardı. Eskişehir bu galibiyetle en azından play - off grubunu ilk sırada bitirerek Avrupa şansını kovalamaya devam edecektir. Sonraki 3 maçta bu tempoyu devam ettirirse hedefe ulaşması zor olmayacaktır.