Fethi Heper

Fethi Heper

fheper@yahoo.com

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Kışın başlangıcında Eskişehirspor, taraftarına bahar havası estirdi. Çok soğuk bir havada iki takımın da mutlaka kazanmak için sahaya çıktığı maçta ilk dakikalarda Beşiktaş, güzel paslarla oyunu kontrolü altına aldı. Eskişehirspor, rakibinin bu düzenli oyunu karşısında istediği futbolu oynayamadı. Ancak maçın kaderini etkileyebilecek Guti kendine yakışmayan, şımarık hareketlerle iki sarı kart görüp oyundan atılıncaya kadar.
Guti’nin oyundan çıkmasından sonra maçın tek hakimi Eskişehirspor oldu. Bugüne kadar sahalarda istediği performansı ortaya koyamayan Tello’nun oyuna girdikten bir dakika sonra verdiği muhteşem pasla Veysel’in golü geldi ve Eskişehirspor skor avantajını yakaladı. Coşan taraftar ve futbolcular ikinci gol peşinde koşmaya başladı. Yine Tello’nun akıl dolu asisti Sezer’in ikinci golünü getirdi.
Bu zafer, Eskişehir’in yükselişinin devam edeceğinin bir işaretidir. Eskişehirsporlu futbolcuları ve teknik heyeti kutluyorum. Ancak geçen haftaki olaylardan sonra iki takım taraftarı arasında hiçbir olayın olmaması Türk futbolu açısından son derece önemli ve son derece anlamlıydı. Umarım aynı kareleri rakip kim olursa olsun her takımın maçında görebilelim. Maçın hakemleri de bu akşam çok iyi bir yönetim sergiledi.