Fethi Heper

Fethi Heper

fheper@yahoo.com

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Daha ikinci dakikada olmaması gereken bir pozisyonda Pele’nin topa elle müdahale etmesi Eskişehirspor’a pahalıya maloldu. Ancak Sezer güzel bir golle oyuna denge getirdi. Fakat hatalar zinciri devam etti. İki metre boyundaki bir kalecinin topun üzerinden geçmesine izin vermesi akıl almaz bir olay.
Fenerbahçe’de Lugano’nun kırmızı kart görmesi Eskişehirspor’u biraz daha ümitlendirdi. Ancak defanstaki hatalar devam etti. Golü Semih mi yoksa Reşat mı attı bu farketmez. Eskişehirspor mağlubiyeti yaptığı hatalarla hak etti.
Fenerbahçe de dün akşam çok iyi bir futbol ortaya koyamadı. Eskişehirspor alabileceği puanları rakibine hediye etti. Sezon başından bu yana Eskişehirspor’un mağlup olduğu maçlarda basit hatalarının payı büyük. Bu maçta daha öncekilerin bir devamıydı. İnşallah Eskişehirspor teknik heyeti bu hatalardan ders alır. Aksi halde Eskişehirspor’u iyi günler beklemiyor.
Sonuç olarak önemli bir oyuncusu kırmızı kartla oyundan atılmış bir takım sizden daha iyi oynuyorsa bazı şeyleri düşünmek gerekiyor. Antalya maçı Eskişehirspor’un final maçı. Bu maçta alınacak üç puan Eskişehir’in gelecekteki başarılarının ilk adımı olabilir.