Fethi Heper

Fethi Heper

fheper@yahoo.com

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Eskişehirspor muhteşem taraftarına bayram hediyesi veremedi. İlk yarıda Akhisar’ın katı bir defans yapacağı belliydi. Eskişehirspor orta sahada başarılı olamayınca, topu kanatlara taşıyamayıp etkili ortalar yapamayınca, Nuhui denen futbolcusu da oynayamayınca beklediği golü atamadı. Akhisarspor iki net pozisyon da yakalamasına rağmen golü bulamadı.
2. yarıda daha farklı bir Eskişehir bekledik. Ancak orta sahayı alamayıp, kanat organizasyonlarını da yapamayınca cılız ataklarla gol aramak zorunda kaldı. Kapanan Akhisar vargücüyle mücadele etti. İlk maçının heyecanıyla savunmada olağanüstü bir performans gösterdiler. Eskişehir’in savunması da başarılıydı. Ancak gol çabasındayken, son dakikada defans derinliğini kaybedersen beklemediğin golü 90+1’de kalende görürsün.
Bu Eskişehir için iyi bir başlangıç olmadı. Umarım bu maçtan gerekli dersler alınmıştır. İyi bir çalışmayla sahasında kaybettiği puanları geri almak zorundadır. Gelecek hafta kaybedilen bu puanların telafi maçına çıkacaklar ve umarım başarılı olurlar. Akhisar’ı kutluyorum. Canla başla mücadele ettiler. Onların istediği 1 puandı ama Eskişehir’in hatasından ilk maçta 3 puanı alan taraf oldular.