Fevzi Aksoy

Fevzi Aksoy

faksoy@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Bugünlerde spor meraklılarının transfer haberleri yüzünden herhalde kafaları allak bullak olmuştur. Listeler kabarık ancak icraat sıfır. O kadar kafa karıştırıcı gelişmeler var ki sanırım profesyoneller bile işin içinden çıkmakta zorlanıyorlardır.

Yabancı futbolcu piyasası ortalığı karıştırdı. İyi de oldu denilebilir mi? Kim kimi nasıl satacak, kim kimi nasıl alacak? Adeta borsa krizi. Bu krizi çözmek galiba ekonomistlere kaldı. Zira kulüplerin mali durumları da hiç iç açıcı değilmiş. Yani bundan sonra paran varsa ne ala. Yoksa alt yapıya yönel. Ama orada durum vahim deniliyor. Sizin anlayacağınız artık bir taraftar olarak öyle kahvede oturup takımınız hakkında konuşamayacaksınız. Çünkü bu krizde ve borsada takımınızın renkleri bakalım ne şekil alacak. Belli değil.

Haberin Devamı

Zaten eldeki şöhretler için de ‘ha gitti ha gidecek’ dedikoduları ayyuka çıkarken, teknik direktörler de son durumda ofsaytta kalacaklar. Zira artık bu durumda onları kulüp başkanları ve ekonomistler yönlendirecekler. Yani renkleriniz biraz bulanık olacak. Çünkü sormak lazım:

‘Statlar son günlerde dolmuyor. Taraftar olarak sizin de mi kafanız karıştı, maçlara gitmiyorsunuz?’