Fevzi Aksoy

Fevzi Aksoy

faksoy@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Her yıl sonunda geçen senenin muhasebesini yapmak yazarlar için adeta bir alışkanlık haline gelmiştir. Tabii ki geçen yıl içinde üzüldüğümüz ve sevindiğimiz olmuştur. Üzülmüşüzdür futbolda Dünya Kupası’na katılamadığımız için. Üzülmüşüzdür, hatta utanmışızdır bu turnuvaya katılacak olanlardan bazılarının bizden iyi olmadığını bildiğimiz için.
Sevinmişizdir Galatasaray ve Trabzonspor futbol takımlarının Avrupa’daki başarıları sayesinde. Onurlanmışızdır, geçen yıllar içindeki bir sürü probleme rağmen Fenerbahçe’nin yine de Avrupa’daki en iyi yirmi takım içinde anılmasına. Hangi takımı tutarsak tutalım içimizi ısıtan bir sevinç duygusu yaratmıştır bu seçim. Bir anlamda 2013 yılının zorluklarını ve iniş çıkışlarını unutup 2014 yılına ümitle bakıyoruz.
Hele hele bazı başkanların Avrupa’da karşılaşacakları şöhretli takımlara rağmen ümit verici konuşmaları da geleceğe moralli baktıklarını göstermektedir. Böylece 2014 yılının sporumuz için 2013’den daha başarılı geçeceğini ümit etmek arzusundayız.