Voleybol Filenin Sultanları, çeyrek finalde ABD'ye kaybetti!

Filenin Sultanları, çeyrek finalde ABD'ye kaybetti!

11.10.2022 - 17:49 | Son Güncellenme:

FIVB Dünya Şampiyonası çeyrek finalinde Filenin Sultanları, ABD ile karşı karşıya geldi.. Yarı final biletini almak isteyen Türkiye sahadan 3-0 mağlup ayrıldı ve turnuvaya veda etti.

Filenin Sultanları, çeyrek finalde ABDye kaybetti

FIVB Dünya Şampiyonası çeyrek finalinde Filenin Sultanları, ABD ile karşı karşıya geldi. İkinci turda aynı grupta yer aldığımız ABD'ye grup maçında 3-1 kaybetmiştik. Yarı final biletini almak isteyen Türkiye bu müsabakayı da 3-0 kaybetti ve turnuvaya veda etti.

Haberin Devamı

TÜRKİYE - ABD: 0-3

 1. set sonucu: 22-25
 2. set sonucu: 15-25
 3. set sonucu: 20-25

Filenin Sultanları, çeyrek finalde ABDye kaybetti

Milli takım, ABD'yi elemesi halinde yarı finalde Sırbistan-Polonya maçının galibiyle eşleşecek. FIVB Dünya Şampiyonası'nın çeyrek final mücadelesinde ayrıca İtalya-Çin ve Brezilya-Japonya maçları yapılacak.

"TÜRK DUVARI" İŞ BAŞINDA
Dünya Şampiyonası'nda çeyrek finale yükselen Sultanlar'da blok başarısı dikkat çekti. Kaptan Eda Erdem 22 sayı ile en çok blok yapan 10. isim olurken Ebrar Karakurt 21 blok ile onu izledi. Zehra Güneş ise 17 blok ise destek verdi.

Filenin Sultanları, çeyrek finalde ABDye kaybetti

İTALYAN BASINI ZEHRA GÜNEŞ'İ ÖVDÜ
Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası öncesi Gazzetta dello Sport, Filenin Sultanları'ndan Zehra Güneş'i turnuvanın yıldız adaylarından biri olarak gösterdi. Güneş'in kısa bir kariyer detayı haberde yer aldı. Öte yandan haberde Misli.com Sultanlar Ligi'nde mücadele eden 4 ismin yer alması dikkat çekti. Listede yer alan 5 isimden Gabi, Egonu ve Zehra Güneş Vakıfbank'ta forma giyerken Sırbistan'ın süper yıldızı Tijana Boskovic Eczacıbaşı'nda forma giyiyor. 5 voleybolcu da takımlarıyla çeyrek finale yükseldi.

Haberin Devamı

Yazarlar