Voleybol Filenin Sultanları'nda İlkin Aydın'ın gözyaşlarını tutamadı!

Filenin Sultanları'nda İlkin Aydın'ın gözyaşlarını tutamadı!

15.08.2022 - 10:56 | Son Güncellenme:

Konya'da düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunları'nda Filenin Sultanları Kamerun'u yenerek finale kaldı. Sultanlar'da müsabakaya damga vuran olay ise İlkin Aydın'ın gözyaşları oldu.

Filenin Sultanlarında İlkin Aydının gözyaşlarını tutamadı

Konya'da düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunları'nda kadın voleybolunda Türkiye, yarı finalde Kamerun'u 3-0 yenerek finale yükseldi.

Haberin Devamı

Milli takım finalde 15 Ağustos Pazartesi günü İran'la altın madalya mücadelesi verecek.

İLKİN AYDIN GÖZYAŞLARINI TUTMADI
Mücadelenin ikinci setinde İlkin Aydın Türkiye hücumunda smaca kalktıktan sonra ayağı döndü. Kendini yere bırakan milli sporcu acı içinde kıvrandı. Eski sakatlığını tekrar yaşadığını düşünen Aydın gözyaşlarına hakim olamadı.

Takım arkadaşları destek verirken tedavi için kenara geldi. O sırada tribünlerde bulunanlar İlkin tezahüratlarıyla moral verdi. Tedavisi tamamlanan Aydın problemsiz şekilde tekrar oyuna döndü.

Filenin Sultanlarında İlkin Aydının gözyaşlarını tutamadı

BİR HAFTA ÖNCE GALATASARAY İLE SÖZLEŞME İMZALADI
İlkin Aydın, Galatasaray HDI Sigorta Kadın Voleybol Takımı ile 3 senelik sözleşme uzattı. Sarı-kırmızılı kulüp açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

"Galatasaray HDI Sigorta Kadın Voleybol Takımımız, genç smaçörümüz İlkin Aydın ile 3 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Profesyonel voleybol hayatına İlbank ekibinde başlayan 2000 doğumlu sporcumuz, TVF Spor Lisesi’nde 1 yıl oynadıktan sonra 2017 yılında kulübümüze transfer olmuştu. 5 sezondur A takım formasını başarıyla terleten İlkin Aydın, kendisini 3 yıllığına Galatasaray’a bağlayan yeni sözleşmeye imzasını attı.

Filenin Sultanlarında İlkin Aydının gözyaşlarını tutamadı

A Milli Kadın Voleybol Takımımızın da kadrosunda yer alarak ülkemizi temsil eden milli oyuncumuz, önümüzdeki 3 sene boyunca Galatasaray forması ile mücadele edecek.

İlkin Aydın’a Galatasaray forması altında nice başarılar dileriz."

Filenin Sultanlarında İlkin Aydının gözyaşlarını tutamadı

CİDDİ SAKATLIK YAŞAMIŞTI
İlkin Aydın Galatsaray'da 2 seneyi bulan sakatlık yaşamış ve uzun bir tedavi süreci sonrası sahalara geri dönmüştü. Aydın o sakatlıkla ilgili olarak şu ifadeleri kullanmıştı:

Öncelikle tabii ki birinci sakatlıktan dönmek belki daha kolay ve daha sisteme uygun devam ederseniz sizi daha çabuk toparlayabilir psikolojik açıdan ama iki kere olması beni de gerçekten çok zorlamıştı. Tabii ki tek bir anahtar var ki, çok çalışmak. Gerçekten o 2 sene kendimi takımdan uzaklaştırmadan, her zaman takımın içinde olarak, her gün ekstra antrenman yaparak, gerçekten çok çalışarak geri döndüm voleybola. Ve geri döndükten sonra da çalışmaya devam ettim. O yüzden benim için gerçekten öğretici bir geri süreç oldu.

Haberin Devamı