Voleybol Filenin Sultanları'nda moraller tavan yaptı!

Filenin Sultanları'nda moraller tavan yaptı!

02.09.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda final four’a çıkan Türkiye A Milli Takımı, yarınki yarı final maçını oynayacağı Sırbistan’da yetkililer tarafından karşılandı. Kaptan Eda Erdem “Çok keyifli bir şekilde Belgrad’a vardık. Her şey yolunda” dedi

Filenin Sultanlarında moraller tavan yaptı

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2021 Avrupa Şampiyonası’nda oynayacağı yarı final karşılaşması için Sırbistan’ın başkenti Belgrad’a geldi. Çeyrek finalde Polonya’yı saf dışı bırakan Filenin Sultanları’nda kaptan Eda Erden Dündar, kafilenin moralinin üst seviyede olduğunu belirterek şunları söyledi:
“Polonya çok iyi bir takımdı. Ama biz daha güçlü, diri olan taraftık. Adımızı ‘Final Four’a tekrardan yazdırdığımız için çok mutluyuz. Çok keyifli bir şekilde Belgrad’a vardık. Şu an her şey yolunda gidiyor. Takım olarak herkes sağlıklı. Artık rakibimizi bekliyoruz. Çok zorlu bir virajdayız. Hakkımızda hayırlısı. Lütfen desteklerinizi esirgemeyin.”
Milli takım, Nikola Tesla Havalimanı’nda Türkiye’nin Belgrad Büyükelçisi Hami Aksoy’un eşi Canan Aksoy ve Türk kurumlarının temsilcileri tarafından karşılandı. Canan Aksoy milli takımı sabırsızlıkla beklediklerini vurgulayarak, “Geldikleri için çok mutluyuz. Destekliyoruz. Heyecanlıyız. İnşallah şampiyon olacağız” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Sultanlar’ın rakibi Sırbistan
A Milli Kadın Voleybol Takımımızın, Avrupa Şampiyonası’nda yarı finaldeki rakibi, Fransa’yı 3-1 mağlup eden Sırbistan oldu. İlk seti 25-22 kaybeden Sırbistan, maçın devamında adeta fırtına gibi esti. İkinci seti 25-18 alan millilerimizin ezeli rakibi üçüncü seti de 25-7 gibi farklı bir skorla kazandı. Sırbistan son seti de 25-20 galip tamamlamayı başardı. Böylece Türkiye, şampiyonanın en güçlü ekibiyle eşleşirken adeta bir erken final oldu




‘Taraftarı kutlarım’
Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ da takıma verilen desteğe teşekkür ederek “Sağ olsunlar var olsunlar. Evet, Avrupa’da ve dünyada bize her yer Türkiye diyeyim. Mükemmel destek verdiler. Tebrik ediyorum, kutluyorum. Taraftarımızı da kutluyorum.”

Haberin Devamı

.

Hep birlikte İzmir Marşı
Filenin Sultanları son dönemde sporseverleri ekran başına toplarken, maçlarını oynadığı salonlarda da salgın yasaklarının kalkmasıyla tekrar taraftarıyla buluşmaya başladı. Bulgaristan’ın Plovdiv kentinde Polonya karşılaşmasını adeta evinde gibi oynadı milli takım.
A Milli Kadın Voleybol Takımı, maç boyunca kendisini destekleyen seyircilerle karşılaşmanın ardından bütünleşti, oyuncular tribünlerle beraber hep bir ağızdan İzmir Marşı’nı söyledi.
Ortaya çıkan görüntüler sosyal medyada büyük ilgi toplayarak trend topic oldu.

Yazarlar