Voleybol Filenin Sultanları'nın Avrupa Şampiyonası macerası başlıyor!

Filenin Sultanları'nın Avrupa Şampiyonası macerası başlıyor!

17.08.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nı 5. bitirerek alkışı kapan A Milli Voleybol Takımımız’ın Avrupa Şampiyonası macerası da yarın başlıyor.

Bu yıl FIVB Milletler Ligi’nde bronz madalya kazanan, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nı da 5. bitirerek alkışı kapan A Milli Voleybol Takımımız’ın Avrupa Şampiyonası macerası da yarın başlıyor.
Organizasyon için Romanya’ya dün gece giden Filenin Sultanları yolculuk öncesi takımın son durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. FIVB Milletler Ligi ve Tokyo 2020’de sergiledikleri performansı Avrupa Şampiyonası’nda da sürdürmek istediklerini belirten Simge Aköz şu ifadeleri kullandı:
“Bir önceki Avrupa Şampiyonası’nda evimizde oynamanın rahatlığı vardı. Arada yolculuklar yoktu. Evimizde ve seyircimizin önünde oynadık. Uzun geçen kulüp sezonunun ardından Milletler Ligi ve ardından olimpiyatlar gibi stresli, emek isteyen bir turnuva geçirdik. Kapanışı Avrupa Şampiyonası’yla yapıyoruz. Gerçekten büyük umutlarımız var. Bu turnuvada madalya kovalamaya çalışacağız.”
Yasemin Güveli ise dünya sıralamasında ilk 4 takım arasında yer aldıklarını hatırlatarak, “Avrupa Şampiyonası’nda madalya almayı hedefliyoruz. Madalya şansımızı yüksek görüyorum. Gerçekten iyi oynarsak ve savaşırsak madalya bize yakın. Şampiyonaya iyi bir şekilde hazırlanıyoruz. Hiçbir rakip kolay değil. Bütün maçları kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Yazarlar