Voleybol Filenin Sultanları’nın Japonya Karşılaşması Türkiye’nin En Yüksek Oranları ile Misli’de

Filenin Sultanları’nın Japonya Karşılaşması Türkiye’nin En Yüksek Oranları ile Misli’de

15.05.2024 - 13:14 | Son Güncellenme:

Filenin Sultanları’nın Milletler Ligi heyecanı Türkiye’nin En Yüksek Oranları ile Misli’de yaşanacak!

Filenin Sultanları’nın Japonya Karşılaşması Türkiye’nin En Yüksek Oranları ile Misli’de

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın FIVB Milletler Ligi heyecanı başlıyor. FIVB Milletler Ligi'nin son şampiyonu Filenin Sultanları, Antalya etabının ilk maçında bugün saat 20.00’de dünya sıralamasında 9. sırada yer alan Japonya ile karşı karşıya geliyor. Kritik karşılaşma Sultanlar Ligi ve A Milli Kadın Voleybol Takımı resmi sponsoru olarak Türk kadın voleybolunun yanındaki güç olmaya devam eden Misli’de “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile yer alıyor.

Haberin Devamı

Filenin Sultanları’nın zorlu fikstürü Japonya maçıyla start alıyor
A Milli Kadın Voleybol Takımı, 14-19 Mayıs tarihleri arasında FIVB Milletler Ligi'nin Antalya etabında Japonya, Hollanda, İtalya ve Fransa ile karşı karşıya gelecek. Milliler, ikinci etapta 28 Mayıs-2 Haziran'da ABD'de, üçüncü etapta 11-16 Haziran'da Çin'de mücadele edecek.

Son şampiyon ve “Dünya 1 Numarası” Türkiye!
Filenin Sultanları, geçen yıl FIVB Milletler Ligi ve Avrupa Şampiyonası'nda da ilk kez şampiyon olarak unutulmaz başarılara imza atmıştı. Geçen yıl eylül ayından bu yana "dünya bir numarası" unvanına sahip olan milliler, zirvedeki yerini korumayı hedefliyor.

Milli Takım’da Santarelli rüzgarı
27 Aralık 2022'de göreve başlayan İtalyan baş antrenör Daniele Santarelli, geçen yıl A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başında çıktığı ilk organizasyon olan FIVB Milletler Ligi'nde şampiyonluğa ulaştı. Ardından Filenin Sultanları'nı Avrupa şampiyonluğu da taşıyan ve olimpiyatlara katılmaya hak kazanan 42 yaşındaki baş antrenör, şimdiye dek 31 maçta 28 galibiyete imza attı.

Haberin Devamı

Son mağlubiyet Japonya’ya karşı
Filenin Sultanları, FIVB Milletler Ligi, Avrupa Şampiyonası ve Olimpiyat Oyunları’nda çıktığı son 22 maçın tamamından galibiyetle ayrıldı. Milliler, resmi maçlardaki son mağlubiyetini Japonya’ya karşı almıştı. 28 Haziran 2023’te oynanan maçta Japonya, Türkiye’yi 3-2 mağlup etmişti. * Japonya ile Türkiye arasında oynanan son 10 karşılaşmanın sadece 3'ünde 174,5 toplam sayı barajı aşıldı. * Japonya ile Türkiye arasında oynanan son 10 karşılaşmanın yalnızca 3'ü 3 sette tamamlandı.

Misli’den yeni üyelere 50 TL hediye!

Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın, anında 50 TL kazanın ve A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın Milletler Ligi heyecanını Şampiyon Oran farkı ve Türkiye’nin En Yüksek Oranları ile yaşayın!