FenerbahçeFilip Kostic: Fenerbahçe için en iyisini dilerim!

Filip Kostic: Fenerbahçe için en iyisini dilerim!

31.05.2025 - 18:29 | Son Güncellenme:

Fenerbahçeli futbolcu Filip Kostic, Konyaspor maçından sonra konuştu.

Filip Kostic: Fenerbahçe için en iyisini dilerim

Trendyol Süper Lig'in 38. ve son haftasında Konyaspor karşısında 2-1 kazanan Fenerbahçe'de Filip Kostic açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'ye şampiyonluk yaşamak için geldiğini belirten Filip Kostic, "Sezon sona erdi. Netice itibariyle bakarsak, gerçekten üzgünüz. Fenerbahçe'ye şampiyonluk için gelmiştim. Bu camianın, takımın bir parçası olduğum için mutlu hissediyorum kendimi. Fenerbahçe taraftarını görmek ve birlikte oynamak benim için harika hisler barındırdı. Onları da anlıyorum. Bizlerde de hayal kırıklığı var. Kaçan şampiyonluk nedeniyle. Umarım Fenerbahçe gelecek yıl şampiyon olur. Bunu hak ediyor. Fenerbahçe için en iyisini dilerim ve isterim" dedi.

Geleceğine dair soruya Filip Kostic, "Şu anda zor karar vermesi bu anlamda. Şu anda bunun kararını veremem. Juventus'a dönüp iki hafta içinde Dünya Kupası'nda oynayacağım. Bu kulübün parçası olduğum için kendimi iyi ve mutlu hissettim. Umarım Fenerbahçe taraftarlarını mutlu olurken yeniden görebilirim" cevabını verdi.

KEŞFETYENİ
Survivor Efecan ve eşi Duygu Dianzenza boşandı!
Survivor Efecan ve eşi Duygu Dianzenza boşandı!

Cadde | 31.05.2025 - 14:53

Survivor 2025'teki yasak aşk iddiası 8 yıllık evliliği bitirdi.

Yazarlar