Galatasaray Finans haftası!

Finans haftası!

25.01.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın yeni başkanı Mustafa Cengiz, devir teslim töreninde ilginç bir çağrı yaptı.

Finans haftası

Mustafa Cengiz, “Hangi banka, hangi finans kurumu bize 10 gün içinde ciddi bir destek verirse ben o kurumun adını 30 milyona yayacağım. O banka 100 milyon TL ile yapamayacağı reklamı yapmış olacak. Kim ki bize el verirse biz ona müthiş eller veririz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Galatasaray’da Dursun Özbek ile Mustafa Cengiz arasındaki devir teslim töreni dün yapıldı. Eski ve yeni yöneticilerin bir araya geldiği toplantıda, iki başkan “Bu sene şampiyonluk kupasını inşallah birlikte kaldıracağız” diyerek inançlarını dile getirdi.

Bayrak yarışında bu bayrağı teslim aldıklarını ifade eden Cengiz, “Kayseri’de havaalanında taraftarımızın başlattığı ‘YellowFriday’ hareketi, 24 saattir sosyal medyada Trend Topic haline geldi. Sosyal mecralar tarihinde görülmedik bir aksiyon var. Bu inanın göz yaşartıcı. Böyle bir taraftara layık olabilmek çok zor. Yaratılan sinerji dev bir sinerji. Lafla olmadığını gösterdi. GSStore’lara lütfen ne bulurlarsa alsınlar. Özellikle mali açıdan düzelmemiz için kişilere bağlı kalmadan, Dursun Özbek’in vereceği ya da Mustafa Cengiz’in vereceği nakit akışına bağlı olmadan, oligarka teslim olmadan, 30 milyon diye varsaydığımız insanların sahiplenmesiyle bunun ete kemiğe bürünmesini istiyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘Para bizde yok’

Mustafa Cengiz şöyle devam etti: “Bu et kemiğin aracısı finans kurumları. Para şu anda bizde yok. Hangi banka, hangi finans kurumu bize 10 gün içinde ciddi bir destek verirse, uzun vadeli ve kabul edilebilir faizler içinde destek verirse ben o kurumun adını 30 milyona yayacağım. O banka 100 milyon TL ile yapamayacağı reklamı yapmış olacak. Biz moralle ve potansiyelle varız. Camianın ruhunu finans kurumları lütfen görsün. Sakın yanlış anlaşılmasın ama Galatasaray’da gelecek başkanların uzman insan olmasını, sadece cebinde parası olan insanlar olmasını istemiyorsanız Galatasaray’ı ete kemiğe büründürün. Önümüzdeki hafta, 10 gün, finans haftası... Sevgili bankalarımızın ve finans kurumlarımızın ne olduğunu göreceğiz. Kim ki bize el verirse biz ona müthiş eller veririz...”

‘Telefonun ucundayız’

Eski başkan Dursun Özbek de, “Allah utandırmasın, Allah muvaffak etsin” diyerek şunları söyledi: “Ne zaman hangi türde ihtiyacınız olursa telefonun ucundayız. Başarıya odaklanın. Biz Galatasaray’ın neferiyiz. Galatasaray’a fayda sağlamak sadece yönetim kurulu üyesi olmakla, başkan olmakla sınırlı değil. Sevgili başkanıma taahhüt veriyorum, ne desteğimiz olacaksa biz hazırız.”

Haberin Devamı

Atamalar yapıldı

Galatasaray Sportif AŞ’de yeni görevlendirmeler yapıldı ve Kamuyu Aydınlatma Platformu’ndan kamuoyuna duyuruldu. Buna göre Dursun Özbek’ten boşalan göreve Mustafa Cengiz’in, Nasuhi Sezgin’in istifasıyla boşalan yönetim kurulu üyeliğine Abdurrahim Albayrak’ın, Serdar Güzelaydın’ın istifası ile boşalan yönetim kurulu üyeliğine de Burak Elmas’ın getirildiği bildirildi. Diğerlerinin istifa etmesiyle birlikte diğer görevlendirmelerin de yapılacağı dile getirildi.

Finans haftası





Yazarlar