Galatasaray Fırat Develioğlu'dan ihraç yanıtı: Hakaret olarak algılarım

Fırat Develioğlu'dan ihraç yanıtı: Hakaret olarak algılarım

05.05.2022 - 14:48 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray'da başkanlığa aday olduğunu açıklayan Fırat Develioğlu, kulüpten ihracının gündeme gelmesinin ardından açıklamalarda bulundu.

Fırat Develioğludan ihraç yanıtı: Hakaret olarak algılarım

Galatasaray'da olağanüstü seçimin yapılmasına mahkemeye yaptığı başvuru ile engel olan Fırat Develioğlu, yaptığı açıklama ile Adnan Öztürk ve Metin Sinan Aslan'ın kendisinin kulüpten ihraç edileceğine dair söyelenen sözlere Nevzat Dindar'a yaptığı açıklama ile cevap verdi.

Haberin Devamı

İşte Fırat Develioğlu'nun açıklamları

Dün Adnan Öztürk ve Metin Sinan Aslan hakkımda Zekeriya Öz gibi kulüpten ihraç edileceğim yönünde beyanlarda bulundular. Adnan Öztürk’e olayın aslını bizzat sorduğumda “ şaka olarak bu misali verdiğini söyleyerek ciddiye alınmaması gerektiğini hem şahsıma hem kamuoyuna tevdi ettiler “ öncelikle fetö ve ismim yanyana gelecek son isimlerdir. Bunu hakaret olarak algılarım. Belirtmek isterimki mizacım gereği çok gülmem şaka yapmayı da sevmem. Gerek yönetim gerekse üye arkadaşlarımıza seçim sürecinde aslı astarı olmayan ve fantastik benzetmelerle süreci sulandırmadan yürütmelerini rica ederim. Sonuçta ya seçileceğiz ya seçilemeyeceğiz. Bundan mütevelli düşmanlık etmek ve ya düşman kazanmak kimseye fayda sağlamaz.

Haberin Devamı

 

Yazarlar