Galatasaray Flamengo Telles'i istiyor

Flamengo Telles'i istiyor

18.12.2014 - 23:00 | Son Güncellenme:

Brezilya'nın Flamengo ekibi, teknik direktör Luxemburgo'nun talimatıyla Galatasaraylı Alex Telles için harekete geçti.

Flamengo Tellesi istiyor

Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Alex Telles'e ülkesinin dev takımı talip oldu. Brezilya'da liglerin sona ermesinin ardından transfer çalışmaları başlarken, kulüpler yeni sezona güçlü kadrolarla girebilmek adına oyuncu arayışlarına başladılar.

Haberin Devamı

Flamengo Teknik Direktörü Vanderlei Luxemburgo, kulüp yöneticileriyle yaptığı görüşmede, Alex Telles'in transfer edilmesini istedi. Eski Fenerbahçe kaptanı Alex de Souza'nın, 'Çalıştığım en iyi teknik adam' dediği Luxemburgo, kendisinin Gremio'dan eski öğrencisi olan Telles konusunda ısrarcı olduğunu bu görüşmede dile getirdi.

Takımdan ayrılan sol bek, Joao Paulo'nun boşluğunu Galatasaray'ın 22 yaşındaki sol bekiyle doldurmak isteyen deneyimli çalıştırıcının talebi üzerine çalışmalar başladı. Önceliğin kiralama üzerine verileceği transfer çalışmaları içerisinde, Brezilyalı idarecilerin sarı-kırmızılı takımdan oyuncuyu isteyecekleri belirtildi.

'Telles sıcak karşıladı'

Telles'in menajeri Fernando Otto ise konuyla ilgili olarak açıklamada bulundu ve bu transfer için sarı-kırmızılı futbolcunun da istekli olduğunu dile getirdi. Otto, "Bu konuda ilk temaslar yapıldı. Böyle bir olasılığın doğması bile Tellles'i memnun etmeye yetti. Ancak kesin bir şeyler söylemek için henüz çok erken. Çünkü Galatasaray'da tekrar oynamaya ve sık sık forma giymeye başladı. Neler olacağını zaman gösterecek" diye konuştu.

Yazarlar