Trabzonspor Flavio: Hedeflerimize zarar vermez

Flavio: Hedeflerimize zarar vermez

01.03.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'da Flavio, “Bu altı üstü bir mağlubiyet, kazanmak isterdik, üzgünüz ama bu sonuç hedeflerimize gitmemize zarar veremeyecek” dedi.

Flavio: Hedeflerimize zarar vermez

 Bordo-mavili takımın en çok çalışan isimlerinden biri olan Flavio, “Bu altı üstü bir mağlubiyet, kazanmak isterdik, üzgünüz ama bu sonuç hedeflerimize gitmemize zarar veremeyecek” dedi. Maçı da değerlendiren tecrübeli futbolcu, “Maça beklediğimiz başlangıcı yapamadık. İstediğimiz futbol tabii ki bu değildi istediğimiz. İkinci devrede daha iyiydik. Karşılaşmada en iyi olduğumuz anlarda, bir top kaybettik ve golü yedik” diye konuştu.

Haberin Devamı

Locadan destek
Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasını az sayıda futbolsever localarından izledi. Maçın başlamasıyla tezahüratlarla bordo-mavili futbolculara destek olan taraftarlar, Uğurcan’ı da kurtarışlarından sonra alkışladı. Öte yandan taraftarlar tribünlere de pankartlar astı.

‘Mücadele etmek zorundayız’
Trabzonspor’da 10 günlük aradan sonra sahalara geri dönen Marlon, “Döndüğüm için mutluyum. Hep sahada olmak istiyorum” dedi. Mağlubiyeti haketmediklerini savunan tecrübeli futbolcu, “Değerlendiremediğimiz pozisyonlar vardı. Tony’nin de kaçırdıkları vardı. Bu takım güçlü ve büyük bir takım. Saha içinde ve dışında bazı şeylerle mücadele etmek zorundayız. Sezon devam ediyor. Yalnızca bir maç kaybettik” dedi.

Haberin Devamı

Yazarlar