Galatasaray Florya'da düğün bayram!

Florya'da düğün bayram!

02.04.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Başakşehir’in yenilmesi, Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi umutlarını artırdı. Üstelik Tudor, “9 maçı kazanırsak başka şeyler konuşabiliriz. 27 puan bizi düşündüğümüzden daha farklı bir yere taşıyabilir” dedi.

Floryada düğün bayram

NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

Ligde ikincilik koltuğunda oturan Medipol Başakşehir, Akhisar’da kaybetti; Galatasaray, Şampiyonlar Ligi için umutlandı. Teknik direktör Igor Tudor, dün öğlen Florya’da gerçekleşen antrenmanın bitiminde oyuncularıyla beraber Akhisar Belediye-Başakşehir karşılaşmasını televizyondan izledi. Akhisar’ın son anlarda bulduğu galibiyet golü Florya’da yüzleri güldürürken, Tudor sıcağı sıcağına ilginç açıklamalar yaptı.

Ligde kalan haftaları değerlendiren Hırvat çalıştırıcı, “Bu maç gösterdi ki, kayıplar devam edecek. Bizi kendi alacağımız sonuçlar ilgilendiriyor. Bugün için Şampiyonlar Ligi’ne ulaşabilme konusunda ciddi şansımız var. Adanaspor’dan sonra Başakşehir ile final maçına çıkacağız. Ancak kalan 9 maçı kazanırsak o zaman başka şeyler de konuşabiliriz. Çünkü bu lig böyle bir lig. 27 puan bizi ligi sonunda düşündüğümüzden daha farklı bir yere ulaştırabilir” ifadelerine yer verdiği öğrenildi.

Haberin Devamı

‘İyi bir fırsat’

Oyuncuların da, kendi aralarında yaptıkları sohbette, “Elimize geçen bu fırsatı iyi kullanmalıyız. Galatasaray’ın yeri mutlaka Şampiyonlar Ligi olmalı. Kendi maçlarımızı kazanırsak en azından lig sonunda bu şekilde teselli bulabiliriz” dedikleri ifade edildi.

Galatasaray dünkü idmanını öğlen saatlerinde gerçekleştirirken daha sonra Akhisar Belediye- Başakşehir maçını izledi.

Yazarlar