Fenerbahçe Fonseca’da son dakika! Menajerlik şirketi yalanladı

Fonseca’da son dakika! Menajerlik şirketi yalanladı

01.07.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’de olası teknik direktörler arasında ilk sırada gösterilen, dün de “Bitti, bitiyor” olarak verilen Fonseca’nın menajerlik şirketi olayı yalanlamak zorunda kaldı. Empower Sports, herhangi bir görüşme olmadığını açıkladı.

Fonseca’da son dakika Menajerlik şirketi yalanladı

 

Teknik adam konusunda bir türlü arzuladığı açıklamayı yapamayan Fenerbahçe, arayışlarını ve görüşmelerini devam ettiriyor.

Haberin Devamı

Daha önce pazartesi günü teknik adamın isminin açıklanacağı söylenen, ardından da, birkaç gün daha sabır isteyen sarı-lacivertlilerin en geç yarına kadar teknik adam konusuna resmiyet kazandırması bekleniyor.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un söylediği üç aday arasında ilk sırada düşünülen Paulo Fonseca için resmi açıklama dün yapıldı.
Futbol gündemine dün “Fenerbahçe’nin yeni hocası” olarak lanse edilen Fonseca’nın, sarı-lacivertlilerle hiçbir ilgisi bulunmadığı ifade edildi.

Paulo Fonseca’nın menajerlik şirketi Empower Sports, “Paulo Fonseca’nın Fenerbahçe ile anlaştığına dair tüm haberler gerçek dışıdır. Portekizli teknik direktör ile Türk kulübü arasında herhangi bir görüşme olmamıştır” diyerek, bu transfer dedikodularına son noktayı koydu.

Haberin Devamı

 

Yazarlar