Trabzonspor Forma sırası Castillo’da

Forma sırası Castillo’da

23.02.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Hücumda büyük sıkıntılar yaşayan ve gol krizini aşamayan Trabzonspor’da çare aranıyor. Rıza Çalımbay son olarak performansı yükselişte olan Fabian Castillo’yu denemeyi düşünüyor.

Forma sırası Castillo’da

Trabzonspor’da ligde arka arkaya 6 maçta galibiyet çıkmaması ve gol yollarında takımın tıkanması büyük sıkıntı veriyor. Ligde zirve yarışından kopan bordo-mavililerde, bir an önce toparlanmanın hesapları yapılıyor. Bu nedenle de gol yollarını aşmayı önemli bulan Rıza Çalımbay ve takımı, çareler arıyor.

Haberin Devamı

Burak Yılmaz dışındaki forvetleri Hugo Rodallega ve Dame Ndoye’dan verim alamayan Çalımbay, yeni bir alternatif düşünüyor. Son haftalarda bulduğu süreler ve antrenman seviyesiyle iyi bir noktaya geldiği belirtilen Fabian Castillo’nun ilk 11’e dönmesi bekleniyor. Son Başakşehir maçında bitime 10 dakika kala oyuna dahil edilen ve takımını canlandıran Kolombiyalı yıldızın, daha fazla süre alması üzerine çalışmalar yapılıyor.

Gol yollarında takımının düzeltmeye çalışan Rıza Çalımbay, daha önceki demeçlerinde de sık sık Castillo’ya güvendiğini vurgulamıştı. Tecrübeli teknik adam, “Castillo’ya ihtiyacımız var. Hayatımda gördüğüm en yetenekli oyunculardan, hücumculardan biri. Bizim istediğimiz seviyeye geldiğinde de oynayacak. Takım halinde buna çalışıyoruz, bizim de ona ihtiyacımız var” demişti.

Haberin Devamı

Yazarlar