Motor Sporları Formula 1’de sezon Bahreyn'de açılıyor

Formula 1’de sezon Bahreyn'de açılıyor

20.03.2022 - 10:55 | Son Güncellenme:

Türkiye’nin sevilen televizyon platformu TV+’ta Formula 1 yarışları start alıyor. Dünyanın en önemli motor sporu organizasyonunda yeni sezon heyecanı, bugün Bahreyn GP’si ile TV+’ta yaşanacak.

Formula 1’de sezon Bahreynde açılıyor

TV+’ta spor şöleni hız kesmeden devam ediyor. Dünyanın en önemli motor sporları organizasyonu olarak görülen Formula 1’de yeni sezon heyecanı bir kez daha TV+’ta yaşanacak. Geçen yıl, Max Verstappen ile Lewis Hamilton arasında son yarışın son turuna kadar devam eden şampiyonluk mücadelesinin yaşandığı F1’de, 2022 sezonunun ilk yarışı Bahreyn’de koşulacak. Verstappen ve Hamilton kadar Charles Leclerc ve Carlos Sainz’in da favori pilotlar arasında gösterildiği sezonun açılış yarışı, bugün (20 Mart Pazar) saat 18.00’de TV+’tan naklen yayınlanacak.

Haberin Devamı

F1 sezonunun tamamı TV+’ta

TV+’ta Formula 1 heyecanı Bahreyn GP’si ile sınırlı kalmayacak. Tüm sezon boyunca yarışların ve sıralama turlarının canlı yayınlarla sporseverlerle buluşacağı F1’de ikinci yarış olan Suudi Arabistan mücadelesi de TV+’ta olacak. Motor sporları severleri, 25-27 Mart tarihleri arasındaki Suudi Arabistan GP’sini de TV+’tan canlı yayınlarla takip edebilecekler.

Roma derbisi TV+’ta

Avrupa’nın en değerli futbol liglerinden İngiltere Premier Lig ve İtalya Serie A heyecanı da TV+ ekranlarında devam ediyor. İtalya’da haftanın maçı Roma derbisi olacak. Roma’nın evinde Lazio’yu ağırlayacağı karşılaşma bugün (20 Mart Pazar) saat 20.00’de TV+’tan naklen futbolseverlerle buluşacak.

Ayrıca Premier Lig’de de Londra derbisinde Tottenham, West Ham United’ı konuk edecek Saat 19.30’da başlayacak karşılaşma canlı olarak TV+’ta yayınlanacak.

Haberin Devamı

TV+ Canlı Yayınları

S Sport (77. Kanal)

14:00     Venezia - Sampdoria

17:00     Leicester - Brentford

19:30     Tottenham - West Ham United

S Sport2 (78. Kanal)

18:00     Formula 1 Bahreyn

20:00     Roma - Lazio

22:30     Bologna - Atalanta