Fransa Ligue 1 Fransa'da büyük kaos! Mamadou Sakho, teknik direktörünü yere fırlattı

Fransa'da büyük kaos! Mamadou Sakho, teknik direktörünü yere fırlattı

25.10.2023 - 18:00 | Son Güncellenme:

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Montpellier'de şoke eden bir olay yaşandı. 33 yaşındaki stoper Mamadou Sakho'nun teknik direktörü Michel Der Zakarian ile küfürleştikten sonra yere fırlattığı belirtildi.

Fransada büyük kaos Mamadou Sakho, teknik direktörünü yere fırlattı

Ligue 1 temsilcisi Montpellier şoke eden bir kavgayla sarsıldı. Montpellier'in salı günü gerçekleştirdiği antrenmanda Mamadou Sakho ile teknik direktör Michel Der Zakarian arasında kavga çıktığı aktarıldı.

Haberin Devamı

Fransız basınından L'Equipe'in haberine göre; Mamadou Sakho, antrenmanda kendisine yapılan bir faul sonrası oyunu durdurmayan teknik direktörüne sinirlendi. 33 yaşındaki stoperin bunun üzerine doğrudan soyunma odasına gittiği aktarıldı.

Montpellier Teknik Direktörü Michel Der Zakarian'ın soyunma odasına gittiği ve Mamadou Sakho'dan antrenmana geri dönmesini istediği, antrenmanı bırakmasına kendisinin karar veremeyeceğini söylediği vurgulandı. İkili arasında tansiyonun yükseldiği ve Mamadou Sakho ile Michel Der Zakarian'ın küfürleştiği aktarıldı.

33 yaşındaki Mamadou Sakho'nun küfürleşmenin ardından teknik direktör Michel Der Zakarian'ı yakasından tuttuğu ve yere fırlattığı kaydedildi. Mamadou Sakho ile Michel Der Zakarian arasındaki kavgayı soyunma odasına gelen takım futbolcularının önlediği belirtildi.

Haberin Devamı

Mamadou Sakho'nun sadece antrenmanda yaşanan olaydan dolayı değil, az forma şansı bulması nedeniyle de Michel Der Zakarian'a tepkili olduğu aktarıldı. Montpellier'in yaşanan kavganın ardından Mamadou Sakho'ya yaptırım uygulayabileceği, 33 yaşındaki stoperin sözleşmesinin feshedilmesinin de düşünülen fikirler arasında olduğu vurgulandı.

Montpellier formasını 2021'den bu yana giyen Fransız stoperin sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Mamadou Sakho bu sezon Montpellier'de 1 maça çıktı ve sadece 6 dakika sahada kaldı.

Yazarlar