Fransa Ligue 1 Fransa'da Zeki Çelik yine gündeme oturdu

Fransa'da Zeki Çelik yine gündeme oturdu

26.01.2019 - 13:55 | Son Güncellenme:

Lille’deki başarısıyla Türk futbolunun parlayan isimlerinden olan Mehmet Zeki Çelik, Fransa’da konuşulmaya devam ediyor. Takımının 2-1 kazandığı Marsilya deplasmanında milli sağ bek yeniden adından söz ettirdi.

Fransada Zeki Çelik yine gündeme oturdu

Celal Umut Eren / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Fransa Ligue 1’de Lille formasıyla sürekli üzerine koyan ve başarısıyla alkışları toplayan Mehmet Zeki Çelik, gündemde kalmaya devam ediyor.

Dün akşam Fransa Ligue 1’de 22. Hafta mücadelesinde Marsilya’yı deplasmanda 2-1 yenen Lille’de maça ilk 11’de başlayan Zeki, performansıyla yine öne çıktı. Takımına kazandırdığı penaltıyla galibiyette rol oynayan milli sağ bek, sakatlığıyla da üzdü. Marsilyalı Luiz Gustavo’nun sert faulu sonrası ayağı kötü durumda olan Zeki Çelik’in fotoğrafı geniş paylaşım aldı.

Ayrıca maç öncesinde de yıldız oyuncu Fransa’nın ünlü televizyon kanalı Canal Plus’ta da röportaja çıktı. Lille Teknik Direktörü Galtier ile kameraların karşısına geçen Zeki Çelik büyük ilgi topladı. Öğrencisinden övgüyle bahseden ve çok çalışkan bir futbolcuya sahip olduklarını aktaran Lille hocası Galtier, Zeki Çelik’in Türk gelenekleriyle de kendilerini buluşturduğunu söyledi. Zeki’nin sık sık takıma Türk yemekleri ve Türk tatlıları ikram ettiğini, takım içinde güzel bir hava oluşturduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Fransada Zeki Çelik yine gündeme oturdu

Yazarlar