Galatasaray Fransız basını duyurdu! Galatasaray, Alexis Sanchez'in peşinde

Fransız basını duyurdu! Galatasaray, Alexis Sanchez'in peşinde

17.04.2023 - 13:57 | Son Güncellenme:

Bir yandan Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, diğer yandan da gelecek sezonun transfer planlamasını yapıyor. Fransız basını Galatasaray'ın Alexis Sanchez ile ciddi şekilde ilgilendiğini iddia etti.

Fransız basını duyurdu Galatasaray, Alexis Sanchezin peşinde

Galatasaray, sezon başında Inter'den ayrılan Alexis Sanchez'i transfer etmek için büyük çaba sarf etmişti. Şilili yıldız ise tercihini Fransız ekibi Marsilya'dan yana kullanmıştı.

Haberin Devamı

Kulübüyle bir yıllık sözleşme imzalayan 34 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Fransız Foot Mercato'da 'Alexis Sanchez bir kulübe ciddi şekilde yaklaşıyor' başlığıyla verilen haberde; Galatasaray'ın, tecrübeli yıldıza yoğun ilgi gösterdiği belirtildi.

Marsilya'dan yıllık üç milyon Euro kazanan Sanchez, bu sezon tüm kulvarlarda sahaya çıktığı 37 karşılaşmada 16 kez gol sevinci yaşarken iki de asist yaptı.

ARDA TURAN'DAN ALEXIS SANCHEZ İTİRAFI

Eyüpspor'da teknik direktörlük koltuğuna getirilen Arda Turan, sezon başı transfer döneminde Galatasaray için görüşmerlerde bulunmuştu. Lucas Torreira ve Dries Mertens transferlerinde de yer alan efsane isim, Alexis Sanchez ile ilgili bir itirafta bulunmuştu.

Haberin Devamı

Arda Turan; “Ben yönetime, 'herhangi bir ihtiyacınız olursa ben atlar gelirim hemen' dedim. Torreira ve Mertens transferleri için ben Erden ağabey ile gittim. Yardımcı olmak için oradaydım. Torreira ve Mertens geldi takıma şimdi. Keşke Alexis Sanchez transferi de olsaydı. En büyük hayalimdi. İstedik ama olmadı” demişti.

Yazarlar