Fransa Ligue 1 Fransız basını 'Quaresma’nın kötü şöhreti'ni konuşuyor

Fransız basını 'Quaresma’nın kötü şöhreti'ni konuşuyor

08.12.2012 - 14:24 | Son Güncellenme:

Fransız Maxifoot internet sitesi Quaresma’nın pek çok olumsuz özelliğe sahip bir futbolcu olduğunu ve Marsilya’nın kendisini transfer etmesi durumunda büyük bir riske gireceğini duyurarak kulübü uyardı

Fransız basını Quaresma’nın kötü şöhretini konuşuyor

Onur Dinçer / Skorer Özel

Haberin Devamı

Beşiktaş’ın Portekizli futbolcusu Ricardo Quaresma’nın isminin Marsilya ile anılmaya başlaması Fransız basınını harekete geçirdi. Bu sezon siyah beyazlı takımda forma şansı bulamayan yıldız oyuncuyu mercek altına alan internet siteleri Q7’nin özelliklerini masaya yatırdı.
Maxifoot internet sitesi Quaresma’yı Porto, Barcelona, Chelsea, Inter gibi takımlarda oynayan çok yetenekli bir oyuncu olarak tanıtırken Portekizli’nin bu yeteneklerinin dışında ise pek çok olumsuz özelliğe sahip olduğunun altını çizdi.
Marsilya ve oyuncuyla ilgilenen diğer kulüpleri dikkatli olmaya çağıran sitenin, “Quaresma iyi fikir mi yoksa aptalca bir risk mi?” sorusunu sorduğu haberinde şu ifadeler yer aldı: “Quaresma kariyerinde hiçbir zaman bir sezonda çok gol atamadı. Onun için solmuş bir Ronaldo denebilir. Kariyeri hep kendisinden çok şeyler beklenen ancak bir türlü gerçekleştiremeyen bir yol izliyor. Beşiktaş kendisinden kurtulmak istiyor. Bu sezon hiçbir maçta oynamadı, dolayısıyıla fizik olarak ne durumda olduğu tam bir muamma. Bu sebeplerden dolayı Marsilya onu alırsa büyük bir riske girmiş olacak.”

Haberin Devamı


Fransız basını Quaresma’nın kötü şöhretini konuşuyor

Yazarlar