Pendikspor Fredrik Midtsjö, Pendikspor'a transfer sürecini anlattı! Mauro Icardi yorumu

Fredrik Midtsjö, Pendikspor'a transfer sürecini anlattı! Mauro Icardi yorumu

03.11.2023 - 18:55 | Son Güncellenme:

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Süper Lig ekiplerinden Pendikspor'a imza atan Fredrik Midtsjö suskunluğunu bozdu. Norveçli oyuncu, kırmızı-beyazlı ekibe transfer sürecini anlattı.

Fredrik Midtsjö, Pendikspora transfer sürecini anlattı Mauro Icardi yorumu

Süper Lig devlerinden Galatasaray'dan sürpriz bir şekilde Pendikspor'a giden Fredrik Midtsjö, açıklamalarda bulundu. Tecrübeli orta saha, sarı-kırmızılılardan ayrılık sürecine dair konuştu.

Haberin Devamı

Mauro Icardi'yle ilgili soruya cevap veren Fredrik Midtsjö, Süper Lig'de Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki rekabete dair de yorumlarda bulundu.

Sakatlık sürecine dair konuşan Fredrik Midtsjö, "Kendimi daha iyi hissediyorum. Sakatlığım iyi durumda. Bu tarz sakatlıklar olabiliyor. Yakında takımla tam olarak çalışmalara başlayacağım. En kısa zamanda da 3 puan kazanmak istiyoruz. Tam çalışma fırsatı bulamadım sakatlığımdan dolayı. Fakat planlı gidiyor. Duruma gayet olumlu bakıyorum şu anda. Sonraki maçların önemi üst düzeyde. Bir an önce sahaya çıkmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Pendikspor'un performansını yorumlayan 30 yaşındaki orta saha, "İyi oynadığımızı düşünüyorum ama iyi sonuçlar alamadık. Kaliteli bir ekibimiz, bunu sahada gösterdik ama sonuçların daha iyi olmasını temenni ediyoruz. Sıkı çalışmaya devam ediyoruz. Puan tablosunda üst sıralara çıkmak istiyoruz bir an önce" diye konuştu.

Haberin Devamı

Fredrik Midtsjö, Pendikspora transfer sürecini anlattı Mauro Icardi yorumu

Galatasaray'dan ayrılık sürecine dair gelen soruya Fredrik Midtsjö, "Geçtiğimiz yıl Galatasaray'da pek fazla forma şansı bulamadım. Benim için farklı fırsatlar arama döneminin geldiğini düşündüm. O sırada Pendikspor'dan teklif geldi. Benim için iyi bir fırsattı. O yüzden buraya geldim. Galatasaray'da daha fazla süre alabileceğimi düşünüyordum ama bu geçmişte kaldı. Şu anda Pendikspor'a odaklıyım. Daha fazla kendimi göstermek istiyorum. Üst düzey kulüplerde oynadım, bunları da tüm ekibimizle birlikte sahada göstermek istiyoruz" cevabını verdi.

Sarı-kırmızılıların sezon başında Molde'yle oynadığı maçta fileleri havalandırmasının hatırlatılmasının ardından 30 yaşındaki orta saha, "Gol atmak çok iyi bir his. Molde benim rakip takımımdı öncesinde. Benim için ekstra motivasyon oldu. Düdükle, golle birlikte ciddi olarak iyi hissettiğimi söyleyebilirim" dedi.

Mauro Icardi'nin performansı hakkında konuşan Norveçli futbolcu, "Mauro Icardi'yle ilgili olumsuz hiçbir şey söyleyemem. Çok profesyonel bir futbolcu. Saha içinde ve saha dışında çok iyi bir insan. Galatasaray için yaptıkları ortada. Bunu herkes biliyor. Ciddi anlamda katkı sağlıyor. Her maçta kendisini gösteriyor. Şampiyonlar Ligi, Süper Lig ayırt etmeden, her maçta gole katkısı var. Dolayısıyla olumsuz bir şey söyleyemem Icardi'yle ilgili" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Süper Lig'deki performansına dair yorumda bulunan Fredrik Midtsjö, "Fenerbahçe ve Galatasaray çok iyi iki ekip. Hemen her maçlarını kazanıyorlar. Fenerbahçe'nin bu sezon mağlubiyeti yok. Rekabet etmesi zor ama bu herkes için bir fırsat. Ekstra bir motivasyon kaynağı olduğunu söyleyebilirim. Hala her takımın iki takımdan puan almasının mümkün olduğunu düşünüyorum. Dolayısıyla bu sahada göstereceğiniz kaliteyle alakalı" diye konuştu.

Galatasaray'dan Pendikspor'a 3 milyon euro bedelle imza atan Fredrik Midtsjö, kırmızı-beyazlı formayla 4 maça çıktı. Norveçli orta saha bu karşılaşmalarda 2 asist üretti. Pendikspor'la sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek Norveçli oyuncunun güncel piyasa değeri 3 milyon 800 bin euro.

Stjørdals-Blink altyapısında futbola başlayan Fredrik Midtsjö daha sonra Rosenborg, Ranheim, Sandnes ve AZ Alkmaar formaları giydi. 30 yaşındaki orta saha, Norveç Milli Takımı'nda 11 maça çıktı.

Haberin Devamı