Fransa Ligue 1 Futbol federasyonu oruç tutmalarını yasakladı! Fransa kampını terk etti

Futbol federasyonu oruç tutmalarını yasakladı! Fransa kampını terk etti

28.03.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Olimpik Lyon'un genç futbolcusu Mahamadou Diawara, Fransa Futbol Federasyonu'nun futbolcuların oruç tutmasını yasaklaması nedeniyle milli takım kampından ayrıldı.

Futbol federasyonu oruç tutmalarını yasakladı Fransa kampını terk etti

Fransa Futbol Federasyonu kısa süre önce skandal bir karara imza attı. Fransa Futbol Federasyonu, milli takım kampındaki futbolculara oruç tutma yasağı koyduğunu açıkladı. Olimpik Lyon'un genç futbolcusu Mahamadou Diawara, Fransa Futbol Federasyonu'nun bu kararına çok sinirlendi.

Haberin Devamı

Fransız basınında yer alan habere göre; Fransa U19 Milli Takımı'na davet edilen Olimpik Lyon'un genç oyuncusu Mahamadou Diawara, bu karar sonrası kamptan ayrıldı.

Mahamadou Diawara'nın kulübüne dönüşü Fransa Futbol Federasyonu yetkilileri tarafından da doğrulandı. Mahamadou Diawara'nın yerine Nantes forması giyen Tabibou Assoumani, Fransa U19 Milli Takımı'na davet edildi.

19 yaşındaki orta saha bu sezon Olimpik Lyon'da 11 maça çıktı. Mahamadou Diawara'nın Olimpik Lyon ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Genç orta sahanın güncel piyasa değeri 3 milyon euro.