Turkish Airlines Euroleague Futbolda Atletico, baskette Anadolu Efes

Futbolda Atletico, baskette Anadolu Efes

12.01.2020 - 10:22 | Son Güncellenme:

Futbol takımının Atletico Madrid'e yenilerek kupadan elenmesiyle şok yaşayan Barcelona kulübüne bir darbe de, basketbolda Anadolu Efes'in vurduğu belirtildi.  

Futbolda Atletico, baskette Anadolu Efes

Anadolu Efes’in THY Euroleague’de Barcelona karşısında deplasmanda elde ettiği müthiş zafer, İspanya’da büyük yankı uyandırdı. Son dakikalarda yaptığı geri dönüşle yeniden dirilerek karşılaşmayı kazanan temsilcimizin bu performansına övgüler dizildi, bu mücadele lacivert-beyazlılar için bu sezon elde edeceği olası şampiyonluğun alameti olarak gösterildi.

Haberin Devamı

'Kalitesini kanıtladı, salonu fethetti'

Marca gazetesi ‘Final Four değerindeki maçta Larkin, Barça’yı nakavt etti’ başlığıyla yayınladığı haberde şu değerlendirmelere yer verdi: “Bu maç ligin iki şampiyonluk adayını karşı karşıya getirmişti. Barcelona öne geçse de, Anadolu Efes hem rakibin oyunu, hem de hocasının oyundan atılmasıyla başa çıkabileceğini kanıtlayarak kalitesini gösterdi. Fazlasıyla hak ettiği dev bir galibiyet aldı. Büyük buluşmada Anadolu Efes, salonu fethetti.”

'Başkan Bartomeu'nun keyfini kaçırdılar'

As gazetesi haberini ‘ Ataman’ın oyundan atılması Efes’i kamçıladı, Larkin cezayı kesti ’ şeklinde lanse etti, “Bu sonuçla zirvedeki serüvenini sürdürürken Barcelona’nın yükselmesine izin vermedi” denildi. La Vanguardia gazetesi Barcelona’nın iki gün önce futbolda aldığı yenilgiye gönderme yaparak, “Futbolda Atletico Madrid’den darbe yiyen Barcelona kulübü, basketbolda da Efes’ten darbe yedi, başkan Bartomeu’nun keyfini kaçırdı” ifadeleri kullanıldı.

 

 

 

 

 

 

Yazarlar