Galatasaray G.SARAY BİZE ÖRNEK OLDU

G.SARAY BİZE ÖRNEK OLDU

03.05.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

“Real Madrid’i yenecek takımlar var... Hocamız Jurgen Klopp da G.Saray’ın R.Madrid’i yendiği maçı bize ezberletti. Kupayı kazanacağımıza inanıyorum.”

G.SARAY BİZE ÖRNEK OLDU

şAMPİYONLAR Ligi’nde Real Madrid engelini 4-1 ve 0-2’lik iki maçın ardından geçerek adını finale yazdıran Borussia Dortmund’da forma giyen Nuri Şahin, teknik direktörlerinin kendilerine G.Saray’ı örnek olarak verdiğini açıkladı. Los Galacticos ile İspanya’da oynanan maçı 3-0 kaybeden G.Saray’ın rövanşta da 1-0 geriye düşmesinin sonrasında 3 gol bularak tur umutlarını tazelediğini oyuncularına örnek olarak gösteren Jurgen Klopp’un sözleriyle maçlara hazırlandıklarını belirten milli oyuncumuz, NTV Spor’a açıklamayarda bulundu.
FİNALE kalmalarının kendileri için yeterli olmadığını, aynı zamanda kupayı da almak istediklerini belirten Şahin, “Şampiyonlar Ligi’nde finale kaldık. Umarım kupayı müzemize götürürüz. Taraftarımızı ve Türk halkını mutlu ederiz. Deplasmandaki Real maçının son 5 dakikası herkes dua etti. Biz Malaga’yla oynarken bir yanda G.Saray-Real Madrid maçına bakıyordum. O maç 3-1 olduğunu gördüm ve içimden G.Saray tur atlasın diye dua ettim. Ne yazık ki G.Saray tur atlayamadı.

Haberin Devamı

‘EN İYİSİ KLOPP’
REAL Madrid’i yenebilecek takımlar var. Biz de onlardan biriyiz. Hocamız Jurgen Klopp, G.Saray’ı örnek gösterdi, ‘G.Saray sahasında Real’i yendi ve 3 gol attı’ dedi. Birçok iyi hocayla çalıştım. Guus Hiddink olsun, Fatih Terim olsun, Brendan Rodgers olsun. Jurgen Klopp ise beni en iyi anlayan insan” ifadelerini kullandı.

Yazarlar