Skorer G.Saray Yunan sağbek ile anlaştı

G.Saray Yunan sağbek ile anlaştı

20.08.2008 - 03:36 | Son Güncellenme:

.

G.Saray Yunan sağbek ile anlaştı

Yönetici Haldun Üstünel, Atletico Madrid’in sağ beki Seitaridis ile cumartesi günü yıllık 1.2 milyon euroya anlaşmaya vardı.
Galatasaray, sağ bek sorununa çözümü İspanya’dan buldu. Sarı-Kırmızılılar, Atletico Madrid’in Yunan futbolcusu Georgios Seitaridis ile el sıkıştı. Geçen hafta İstanya’ya giden Sarı-Kırmızılı Yönetici Haldun Üstünel, Yunan Milli Takımı’nın da sağ beki olan 27 yaşındaki oyuncu ve menajeriyle masaya oturdu.

Haberin Devamı

A.Madrid’ten yanıt bekleniyor

Geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan sıkı pazarlıklar sonunda Seitaridis, Galatasaray’ın şartlarını kabul etti ve yıllık 1.2 milyon euroya ‘Evet’ dedi. Yunan oyuncuyu ikna eden Üstünel’in Atletico Madrid’e de bonservis için 3 milyon euroluk bir teklifte bulunduğu belirtildi. İspanyollar’ın öneriyi düşündükleri ve 1-2 gün içinde yanıt verecekleri belirtildi.

Avrupa maçlarında oynayacak

Üstünel sonra İspanya’dan Almanya’ya geçip Süper Kupa maçında Başkan Adnan Polat ve yöneticilere bilgi verdi. Atletico’dan olumlu yanıt alınır alınmaz Seitaridis İstanbul’a getirilip imza attırılacak, A.Madrid’in Devler Ligi’ndeki Schalke maçında 18’de yer almayan Yunan oyuncu, Aslan’ın Avrupa maçlarında oynayabilecek.
Bu haber toplam 36494 defa okunmuşturYukarı

Yazarlar