Skorer G.Saray'a biz de talibiz

G.Saray'a biz de talibiz

09.10.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

G.Saray'a biz de talibiz

G.Saraya biz de talibiz


F.Bahçe Başkanı Yıldırım, "Yüzde 42'lik hisseleri almaya hazırız" dedi


       Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray'ın yüzde 42'lik hisselerine talip olduklarını söyledi. Yıldırım, "Galatasaray yöneticisi Mehmet Cansun'un hisselerle ilgili beyanlarını okuduk. Yönetim kurulu toplantısında konuyu değerlendirdik. Galatasaray'a biz de talibiz. Şirketle ilgili dökümanları inceleyip, Fenerbahçe menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğiz" dedi.
       Rıdvan Dilmen'le aralarında hiçbir zaman problem olmadığına değinen Başkan Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü:
       "Kendisini destekledik. Ogün, Abdullah, Oulare, Sergen, Alpay, Preko ve Johnson'u istedi, aldık. Baştan beri İtalyan hocadan yanaydım. Üç hoca üzerinde durmuştum; Zeman, Scala ve Goldini. Bu ekolü Zeman'la gerçekleştirdik. Zeman benim kadar yetkili."
       Yıldırım, "Okocha için çok direndik. Hatta kendisine yıllığına 3 milyon dolar teklif edildi. Ancak gitmek istedi. Balic için ise Rıdvan onun artık kafa olarak Real Madridli olduğunu, kendisinden fayda alamayacağını iletti" ifadelerini kullandı.
       Zeman'ın transferinde Ancelotti'nin tavsiyesinin büyük etken olduğunu sözlerine ekleyen Yıldırım, "Murat Yakın'ı rahatça çözeriz. Oulare'yi 6.5 milyon marka transfer ettik. Rıdvan'ın komisyon aldığı söylentileri yalan. Stutgart ile olan anlaşmasının faksı elimde. 7 milyon marka anlaşmışlar, ancak iptal olmuş" dedi.

Murat Yakın sır oldu

       Fenerbahçe'de her geçen gün yarattığı sorunlara bir yenisi ekleyen Murat Yakın'ın dün İstanbul'da kullandığı otomobilini sattığı ve galericiden ayrılırken bir daha Sarı - Lacivertli takıma dönmeyeceğini açıkladığı "ğrenildi. Bu arada Yakın'ın, Dereağzı'ndaki tesislerindeki özel eşyalarını aldığı belirlendi.


Yazarlar