Galatasaray G.Saray'da kırılma noktası! Galibiyet çok önemli

G.Saray'da kırılma noktası! Galibiyet çok önemli

19.02.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

Galatasaray’da Teknik Direktör Torrent ve yöneticiler bir galibiyetle takımın ayağa kalkacağına inanıyor. Sarı-kırmızılılar, Göztepe maçının kazanılması halinde yükseliş sürecinin başlayacağını düşünüyor.

G.Sarayda kırılma noktası Galibiyet çok önemli

NEVZAT DİNDAR

Renktaşı Göztepe ile pazartesi akşamı İzmir’de son derece kritik bir maça çıkacak Galatasaray’da her şey bir galibiyete bakıyor. Teknik Direktör Domenec Torrent ve yöneticiler alınacak bir galibiyetle beraber rüzgarın hızla tersine döneceğine inanıyor.

Sarı-kırmızılılarda kötü tablonun değişmesi için bir galibiyet bekleniyor. Torrent ve idareciler takımın üzerindeki baskının alınacak galibiyetle beraber kırılacağı umudunu taşıyor. Göztepe maçını kırılma noktası olarak gören sarı-kırmızılılar böylece yükseliş trendinin başlayacağı kanaatine sahip.

Yenilgi serisinin Alanyaspor ve Kayserispor beraberlikleri ile bozulduğu ancak hedeflenen galibiyet zinciri için Göztepe deplasmanından 3 puanla dönmek gerektiği ifade ediliyor. Böylece takımın üzerindeki baskının azalacağı ve maçlara daha rahat çıkılacağı belirtildi.

Süper Lig’de Göztepe deplasmanına çıkacak olan sarı-kırmızılılar önümüzdeki hafta da Çaykur Rize’yi ağırlayacak. Cim-Bom’da ilk planda Göztepe ve Çaykur Rize maçlarının kazanılması ve zorlu Konyaspor deplasmanına bu moralle çıkılmasının hedeflendiği aktarıldı.

Haberin Devamı

Torrent’ten takıma ödül

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent haftalık planlamada olmamasına karşın takıma dün izin verdi.

Sarı-kırmızılı oyuncuların antrenman performansından memnun olan ve bu nedenle pazartesinden sonra dün de takıma izin veren İspanyol hocanın hem mental hem de fiziksel olarak takımını daha diri hale gelmesini istediği bildirildi. Futbolcuların antrenmanlardaki hırslı görüntüsünün teknik ekibi Göztepe maçı için umutlandırdığı da kaydedildi.

Sensibile: Birlikte düzelteceğiz

Sportif direktörlüğe getirilen Pasquale Sensibile ortak bir amaç için birlikte çalışacaklarını söyledi.

GSTV’ye konuşan İtalyan futbol adamı, “Galatasaray’ın çok önemli bir tarihi var. Bu görev benim için çok güzel bir fırsat ve gurur verici. Hepimiz ortak bir amaç için çalışacağız. Bunun içinde biz varız, yöneticilerimiz, sportif ekibimiz ve taraftarımız var. İçerisinde bulunduğumuz durumu hep beraber düzelteceğiz” dedi.

Haberin Devamı

Yazarlar