Basketbol Galatasaray Anadolu Efes maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray Anadolu Efes maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

22.12.2016 - 14:24 | Son Güncellenme:

Galatasaray Anadolu Efes maçı için nefesler tutuldu. THY Avrupa Ligi 14. haftada Galatasaray Odeabank evinde, Anadolu Efes'ı ağırlayacak. Oynadığı son 4 maçta sadece 1 galibiyet alan sarı kırmızılılar evinde 4 maçlık galibiyet serisini ise sürdürüyor. Peki Galatasaray Anadolu Efes maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray Anadolu Efes maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

Galatasaray Anadolu Efes maçı ile Euroleague'de Türk derbisi yaşanacak. Oynadığı son 4 karşılaşmada sadece bir galibiyet elde edebilen Galatasaray Odeabank, 4 galibiyet ve 9 mağlubiyetle son sırada yer alıyor. Son iki maçından yenilgiyle ayrılan Anadolu Efes ise 6 galibiyet, 7 mağlubiyetle 8. sırada bulunuyor.

Haberin Devamı

Galatasaray Anadolu Efes maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray Odeabank ile Anadolu Efes arasında Abdi İpekçi Arena'da oynanacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Lig TV 3'ten canlı yayınlanacak.

Oynadığı son 4 karşılaşmada sadece bir galibiyet elde edebilen sarı-kırmızlılar, 4 galibiyet ve 9 mağlubiyetle son sırada yer alıyor. Son iki maçından yenilgiyle ayrılan Anadolu Efes ise 6 galibiyet, 7 mağlubiyetle 8. sırada bulunuyor.

Galatasaray’da istikrarsız tablo

Bu sezon Euroleague’de istenen performansı sergileyemeyen Galatasaray Odeabank, aldığı kötü sonuçlarla ligin son sıralarında bulunuyor. Euroleague’de geride kalan 13 maçın 6’sını deplasmanda oynayan sarı-kırmızılılar, bu maçlardan galibiyet çıkaramadı. Abdi İpekçi Spor Salonu’nda da oynadığı 7 maçın 4’ünde parkeden galip ayrılan Galatasaray, istenen performansa ulaşamadı.