Galatasaray Galatasaray, Avusturya'da

Galatasaray, Avusturya'da

06.07.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray, 31 Temmuz’a kadar kamp yapacağı Windischgarsten bölgesine geldi. Aslan’ı otelde, dört yıldızlı “Merhaba” yazısı karşılarken, kafilenin yedek ağırlıklı olması dikkatlerden kaçmadı.

Galatasaray, Avusturyada

Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları için dün Avusturya’nın Salzburg kentine, buradan da Windischgarsten’e geçti.

Haberin Devamı

Havalimanında jest yapan yetkililer, takımın otobüsünü uçağın yanına kadar getirdi. Ancak bu durum, karşılama için gelen gurbetçilerin canını sıktı. Otelin önünde 20 kadar taraftar tezahürat yaparken, otel yönetimi jest yapıp 4 yıldızlı “Merhaba” yazısını kapıya koydu. Ayrıca Cim-Bom’un eski oyuncusu Milan Baros’un yeni takımı Mlada Bolesav ile aynı otelde kalması hoş bir tesadüf oldu.

İlk etabı 10 gün sürecek kampa, milli takımlarda yer aldıkları için geç katılacak olan isimler ile yeni transfer Podolski 10 Temmuz’da kampa dahil olacak. 7 Temmuz’da Avusturya kampına geleceği belirtilen Felipe Melo ile menajeriyle birlikte Portekiz’de olan Bruma da kafilede yer almadı. Diğer taraftan özel sorunları olan Olcan Adın’ın da önümüzdeki günlerde Avusturya’ya geleceği bildirildi. Sarı-kırmızılı ekipte, yedek isimlerin ağırlıkta olduğu 19 futbolcu bulunuyor. 15 Temmuz’da İstanbul’a dönecek sarı-kırmızılılar, 20-31 Temmuz tarihlerinde kampın 2. bölümünü gerçekleştirecek.

Haberin Devamı

İki etapta 4 karşılaşma

Galatasaray’ın hazırlık maçı programı netlik kazandı. Buna göre sarı-kırmızılılar, 11 Temmuz’da Çek Cumhuriyeti’nin Jihlava, 14 Temmuz Salı günü de Avusturya’nın SV Ried takımlarıyla karşılaşacak. Cim-Bom, ikinci kamp döneminde ise 22 Temmuz’da İspanya’nın Celta Vigo takımı ve 25 Temmuz’da da İtalya temsilcisi Udinese ile karşı karşıya gelecek. Aslan, 31 Temmuz’da da Türkiye’ye gelecek.

Galatasaray, Avusturyada

Yazarlar