Galatasaray Galatasaray bereketi

Galatasaray bereketi

20.09.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

24 bin kişilik Avni Aker Stadı’nın tribünleri tamamen doldu, bordo-mavili flamalar ve Türk bayrakları büyük görsel şölen oluşturdu. Seremoniye çıkan minikler de Türk bayraklı tişörtler giydi ve asker selamı verdi.

Galatasaray bereketi

Trabzonspor’un taraftarları, Galatasaray maçında tribünleri doldurarak ellerinde bordo-mavili flamalar ve Türk bayraklarıyla gövde gösterisi yaptı.

Haberin Devamı

Yaklaşık 24 bin taraftar kapasitesi olan Hüseyin Avni Aker Stadı tribünlerinin tamamı doldu. Misafir takım tribününde de yoğun ilgi nedeniyle bordo-mavili taraftarlar alındı. Galatasaray maçı, bordo-mavili taraftarların Hüseyin Avni Aker Stadı’nda, son yıllarda en fazla ilgi gösterdiği karşılaşma oldu.

Karşılaşma başlamadan dağıtılan 15 bin Türk bayrağı ve Trabzonspor flaması tam bir görsel şölen yaşanmasına sebep oldu. “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez” sloganları atan taraftarlar, ellerindeki bayrakları maç boyunca salladı.

Trabzonsporlu futbolcular sahaya “Her kurban lösemili çocuklara can” pankartıyla çıktı. Ayrıca seremonide futbolculara ve hakemlere eşlik eden çocukların takım forması yerine Türk bayraklı tişörtler giymesi ve İstiklal Marşı sırasında asker selamı vermeleri dikkati çekti.

Haberin Devamı

Mbia’ya ödül

Bordo-mavili taraftarların oylarıyla Ağustos ayının futbolcusu Stephane Mbia seçildi. Mbia’ya ödülünü karşılaşma öncesinde Trabzonspor Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih verdi.

Busenaz’a plaket

2 defa dünya ve 2 defa da Avrupa şampiyonluğu kazanan genç boksör Busenaz Sürmeneli’ye karşılaşma öncesi plaket verildi. Sürmeli’ye plaketini Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ali Uzunay sundu.

Gençler berabere

Trabzonspor ve Galatasaray’ın U21 takımları bugün 1-1 berabere kaldı. Trabzonspor Kadir Özcan Gençlik Geliştirme Merkezi sahasında oynanan maçta bordo mavili takımın golünü A takımda kendisine yer bulamayan Deniz Yılmaz kaydetti.