Beşiktaş Galatasaray - Beşiktaş derbisinde faul tartışması! Beşiktaşlı futbolcular çıldırdı

Galatasaray - Beşiktaş derbisinde faul tartışması! Beşiktaşlı futbolcular çıldırdı

14.03.2022 - 21:07 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de merakla beklenen mücadelede Galatasaray ve Beşiktaş karşı karşıya geldi. Müsabakada Galatasaray adına Kerem Aktürkoğlu ön plana çıkarken Beşiktaşlı futbolculardan mücadelenin hakemi Atilla Karaoğlan'a büyük tepki geldi. Öte yandan ilk yarının son saniyelerinde kırmızı kart itirazı yapıldı.

Galatasaray - Beşiktaş derbisinde faul tartışması Beşiktaşlı futbolcular çıldırdı

Süper Lig'in 29. haftasından oynanan derbi maçta Galatasaray evinde Beşiktaş'ı konuk etti. Müsabaka oldukça yüksek tempoda oynanırken Beşiktaşlı futbolculardan gol önceki pozisyon ile ilgili büyük itiraz geldi.

Haberin Devamı

MAÇA İLGİ BÜYÜK
Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanan derbi maçına sarı kırmızılı taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Covid-19 kuralları nedeniyle Beşiktaşlı taraftarların yer almadığı müsabakada biletlerin neredeyse tamamı satıldı. Maç saatlerinde soğuk havanın hakim olduğu Nef Stadyumunda taraftarlar, havaya aldırış etmeden Beşiktaş maçında tribünleri doldurdu

Galatasaray - Beşiktaş derbisinde faul tartışması Beşiktaşlı futbolcular çıldırdı

ARDA TURAN TRİBÜNDE

Barcelona maçı için İspanya'ya götürülmeyen, erbi kadrosunda yer almayan Arda Turan karşılaşmayı tribünden takip etti.

ÇİZGİDEN ÇIKARDI
15. dakikada Beşiktaş gole çok yaklaştı. Necip'in dokunuşunda Omar topu çizgiden çıkarttı. 17. dakikada hızlı gelişen Galatasaray atağında Kerem, Rosier'den sıyrılıp köşeye vurdu. Ersin parmaklarının ucuyla topu kornere çeldi.

Haberin Devamı

Galatasaray - Beşiktaş derbisinde faul tartışması Beşiktaşlı futbolcular çıldırdı

KEREM'İN 8. GOLÜ
Derbide tüm dikaktleri üzerine çeken Kerem Aktürkoğlu, bu sezon Spor Toto Süper Lig'deki 8. golünü attı. Öte yandan Kerem'in 2 golünün asistini ise Mısırlı yıldız Mostafa Mohammed yaptı.

BEŞİKTAŞLI FUTBOLCULARDAN BÜYÜK TEPKİ
Galatasaray'ın ikinci golü sonrası Beşiktaşlı futbolcular, faul itirazında bulundu. Golün ardından itirazları nedeniyle Beşiktaş'ta Ghezzal ve Ersin sarı kart gördü.

Galatasaray - Beşiktaş derbisinde faul tartışması Beşiktaşlı futbolcular çıldırdı

VAR 'DEVAM' DEDİ
Gol öncesinde Mustafa Muhammed'in Umut Meraş'tan topu kapma anına dair inceleme sonrası VAR hakemi Yaşar Kemal Uğurlu, gol kararını onayladı.

GALATASARAY'DA KIRMIZI İTİRAZI
45. dakikada Beşiktaş'ta Atiba'nın elle oynaması gerekçesiyle endirekt serbest vuruş kararı verildi. Galatasaraylı oyuncular, 2. sarı kart itirazı yaptı. Fakat karar değişmedi.

TÜMER METİN: BEŞİKTAŞ'TA ÇOK FAZLA KÖTÜ OYNAYAN FUTBOLCU VAR
Devre arasında konuşan Tümer Metin derbiyle ilgili olarak şu yorumu yaptı: "Galatasaray ilk yarıyı domine etti. Galatasaray'ın çok net bir iç saha baskısı vardı. Moralli bir Galatasaray vardı. Maçın ertelenme, ertelenmeme durumu daha da motive etmiş. Beşiktaş'a çok fazla kötü oynayan oyuncu var. Galatasaray'da herkes iyi oynuyor."

Önder Özen ise "Ölçülü bir hırs, kusursuza yakın zihinsel yoğunlaşma, onu destekleyen harikulade fizik kalitesi, doğru seçilmiş bir 11. Tribün katılımı, 2-0. Bence ilk yarı çok ucuz kurtuldu Beşiktaş. Ersin dışında kimse karşılık veremedi Beşiktaş'ta." dedi.

Haberin Devamı

ERKEN OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ
38. dakikad Beşiktaş'ta Kenan ve Güven oyundan çıktı. Larin ve Batshuayi oyuna dahil oldu. 38. dakikada oyundan çıkarılan Güven Yalçın, doğrudan soyunma odasına gitti.

 

Galatasaray - Beşiktaş derbisinde faul tartışması Beşiktaşlı futbolcular çıldırdı

Barcelona - Galatasaray maçından görüntüler

Yazarlar