Galatasaray Galatasaray cenaze için Kayseri'de

Galatasaray cenaze için Kayseri'de

15.03.2016 - 11:49 | Son Güncellenme:

Galatasaray Futbol Takımı, yöneticiler ve Florya tesisi çalışanları, Ankara'daki bombalı saldırıda hayatını kaybeden Galatasaray'ın Milli futbolcusu Umut Bulut'un babası Kemal Bulut'un cenazesine katılmak üzere Kayseri'ye geldi. Galatasaraylı futbolcuların siyah elbiseler içerisinde ve gözlük taktıkları, hayli üzgün oldukları görüldü.

Galatasaray cenaze için Kayseride

Ankara'daki bombalı saldırıda yaşamını yitiren futbolcu Umut Bulut'un babası 66 yaşındaki Kemal Bulut'un cenaze törenine katılmak için Galatasaray kafilesi de Kayseri'ye geldi.

Haberin Devamı

Erkilet Havalimanı'na özel uçakla gelen siyahlar kıyafetler içindeki Galatasaray kafilesi, Yeşilhisar İlçesi'ne 2 otobüs, 1 minibüsle hareket etti.

Galatasaray cenaze için Kayseride

Kalabalık gittiler! Hamit Altıntop değneklerle...

İstanbul'dan saat 11.30'da THY'ye ait özel bir uçakla Kayseri'ye hareket eden kafilede 88 yönetici, sporcu ve kulüp çalışanları yer aldı. Kulüp Başkanı Dursun Özbek'in başkanlığındaki kafilede, bir süre önce Galatasaray teknik direktörlüğünden istifa eden Mustafa Denizli de yer aldı.

Sakatlığı tekrar nükseden Hamit Altıntop'un da koltuk değnekleriyle gittiği görüldü.

Saat 12.50 sıralarında Erkilet Havalimanı'ndan hareket eden sarı kırmızılı ekipteki takım arkadaşları Umut Bulut'un babasının ikindide kılınacak cenaze namazına katılmak üzere polis eskortluğunda Yeşilhisar İlçesi'ne doğru yola çıktı. Galatasaraylı futbolcuların siyah elbiseler içerisinde ve gözlük taktıkları, hayli üzgün oldukları görüldü.

Haberin Devamı

Yeşilhisar İlçesi'ndeki cenaze namazına gelenler arasında Kayseri Valisi Orhan Düzgün, TFF Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Fatih Terim, TFF Yönetim Kurulu üyeleri; Ali Dürüst Cengiz Zülfikaroğlu, Müfit Erkasap, Fahri Yılmaz, Galatasaray Kulübü başkanı Dursun Özbek, Kayserispor Başkanı Recep Mamur, MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, kurul üyesi Bünyamin Gezer, Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği Başkanı Abdurrahman Arıcı, Galatasaray eski Teknik Direktörü Mustafa Denizli ve eski yöneticilerden Abdurrahman Albayrak'ın da olduğu görüldü. Yeşilhisar Merkez Camii'ndeki cenaze töreni öncesi Umut Bulut ve yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulundu.

Kayseri'nin Yeşilhisar İlçesi'ndeki Merkez Camii'ndeki cenaze namazına spor dünyasının ünlü isimleri, Galatasaraylı ve Kayserisporlu futbolcular da katıldı.

Bu arada olayın bir başka acı tarafı ise Kemal Bulut'un toprağa verileceği tarih olan 15 Mart'ın, aynı zamanda Umut Bulut'un doğum günü olması. Kemal Bulut'un dördüncü çocuğu olan Umut Bulut, 15 Mart 1983'te Kayseri'de dünyaya gelmişti.