Futbol Galatasaray Chelsea Maçı Canlı Anlatım İzle

Galatasaray Chelsea Maçı Canlı Anlatım İzle

26.02.2014 - 21:25 | Son Güncellenme:

Galatasaray Chelsea maçı canlı izle.Galatasaray Chelsea maçı izle kanalı D Smart Kanalı.Galatasaray Chelsea maçı canlı izle D-smart Smart Spor 77.Kanal.D-smart Smart Spor 77.Kanal da Galatasaray Chelsea maçı canlı izle heyecanı olacak...

Galatasaray Chelsea Maçı Canlı Anlatım İzle

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi Şampiyonlar Ligi son 16 turu 1. maçında Chelsea ile karşılaşacak. Ali Sami Yen Spor Kompleksi’ndeki mücadele, 26 Şubat Aralık 2014 Çarşamba akşamı, saat 21.45’ten itibaren Smart Spor’dan naklen yayınlanacak.

Haberin Devamı

Galatasaray Chelsea maçı canlı izle.Galatasaray Chelsea maçı izle kanalı D SmartKanalı.Galatasaray Chelsea maçı canlı izle D-smart Smart Spor 77.Kanal.D-smart Smart Spor 77.Kanal da Galatasaray Chelsea maçı canlı izle heyecanı olacak...

Maç: Galatasaray – FC Chelsea

Yer: Ali Sami Yen SK

Tarih: 26.02.2014 Saat: 21.45

Yayın: Smart Spor (Canlı)

İnternet: www.milliyet.com.tr

Galatasaray: Kupa 1'de 150. Maç

Galatasaray Chelsea maçı canlı izle.Galatasaray Chelsea maçı izle kanalı D Smart AZ TV Kanalı.Galatasaray Chelsea maçı canlı izle D-smart Smart Spor 77.Kanal.D-smart Smart Spor 77.Kanal da Galatasaray Chelsea maçı canlı izle heyecanı olacak...Galatasaray,Chelsea maçıyla birlikte Avrupa kupalarında 254. defa sahne alacak. İlk olarak 1956-1957 sezonunda Avrupa arenasında boy gösteren takımımız, UEFA Şampiyon Kulüpler Kupası ve UEFA Şampiyonlar Ligi’ne bu sezon 23. kez katılıyor. Galatasaray, Kupa 1'de oynadığı 149 maçta 55 galibiyet, 36 beraberlik ve 58 mağlubiyet aldı. Rakip fileleri 196 defa havalandıran ve kalesinde ise 218 gol gördü.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi’nde Üç Kez Son 8 Takım Arasında

Galatasaray Chelsea maçı canlı izle.Galatasaray Chelsea maçı izle kanalı D Smart Kanalı.Galatasaray Chelsea maçı canlı izle D-smart Smart Spor 77.Kanal.D-smart Smart Spor 77.Kanal da Galatasaray Chelsea maçı canlı izle heyecanı olacak...Galatasaray, Şampiyonlar Ligi döneminde ise üç kez son 8 takım arasında kendisine yer buldu. Organizasyonun UEFA Şampiyonlar Ligi'ne çevrilmesinin ardından Galatasaray, 1993-1994 sezonunda gruplar öncesinde Manchester United’ı eledi ve tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi gruplarına kaldı. O dönemde 4'erli 2 grubun yer aldığı Şampiyonlar Ligi statüsünde, bu tur grup maçları olarak adlandırılıp çeyrek final olarak gösterilmese de, Galatasaray Avrupa'nın en iyi 8 takımı arasına girdi.

Çeyrek Final Sezonları: 2000-2001 ve 2012-2013

Galatasaray Chelsea maçı canlı izle.Galatasaray Chelsea maçı izle kanalı D Smart Kanalı.Galatasaray Chelsea maçı canlı izle D-smart Smart Spor 77.Kanal.D-smart Smart Spor 77.Kanal da Galatasaray Chelsea maçı canlı izle heyecanı olacak...Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde ilk kez 2000-2001 sezonunda çeyrek finale yükseldi. Mircea Lucescu yönetiminde iki ayrı turda gruplardan çıkarak son 8 takım arasında kendisine yer bulan Galatasaray, çeyrek finalde Real Madrid'e elendi. Galatasaray, geçtiğimiz sezon ise Teknik Direktör Fatih Terim yönetiminde yine başarılı bir performans ortaya koydu ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynamayı başardı. Galatasaray, 2000-2001 sezonunda olduğu gibi yine çeyrek finalde Real Madrid'e eleniyordu.

Haberin Devamı

Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası’nda Yarı Final

Galatasaray Chelsea maçı canlı izle.Galatasaray Chelsea maçı izle kanalı D Smart Kanalı.Galatasaray Chelsea maçı canlı izle D-smart Smart Spor 77.Kanal.D-smart Smart Spor 77.Kanal da Galatasaray Chelsea maçı canlı izle heyecanı olacak...Galatasaray, Şampiyon Kulüpler Kupası döneminde bir kez yarı final ve iki kez de çeyrek final oynama başarısı gösterdi. İlk kez çeyrek finale 1962-1963 sezonunda yükselen ve Milan'a elenen Galatasaray, 1969-1970 sezonunda ise Polonya'nın Legia Varşova ekibine yine çeyrek finalde elendi.

Haberin Devamı

Galatasaray, UEFA Şampiyon Kulüpler Kupası’ndaki en iyi derecesini ise 1988-1989 sezonunda elde etti. Sırasıyla Rapid Wien (Avusturya, 1-2 ve 2-0), Neuchatel Xamax (İsviçre, 0-3 ve 5-0) ve AS Monaco (Fransa, 1-0 ve 1-1) karşısında tur atlayan Galatasaray, yarı finalde Steaua Bükreş’e 0-4 ve 1-1’lik skorlarla elenerek yarı finalde kupanın dışında kalıyordu.

İngiltere Takımları ile 18. Kez

Galatasaray Chelsea maçı canlı izle.Galatasaray Chelsea maçı izle kanalı D Smart AZ TV Kanalı.Galatasaray Chelsea maçı canlı izle D-smart Smart Spor 77.Kanal.D-smart Smart Spor 77.Kanal da Galatasaray Chelsea maçı canlı izle heyecanı olacak...Galatasaray, Avrupa Arenası'nda İngiltere ekipleriyle ise 17 kez karşı karşıya geldi. Galatasaray, üç maçtan galibiyet ile ayrılırken yedi maç berabere sonuçlandı, yedi karşılaşma ise İngiltere takımlarının üstünlüğü ile bitti. Galatasaray daha önce Chelsea ile iki kez karşılaştı. 1999-2000 Şampiyonlar Ligi grubunda Galatasaray, rakibine Londra'da 1-0, İstanbul'da ise 5-0 mağlup olmuştu

Haberin Devamı

Roberto Mancini: Chelsea’ya Karşı 12. Kez

Galatasaray Chelsea maçı canlı izle.Galatasaray Chelsea maçı izle kanalı D Smart Kanalı.Galatasaray Chelsea maçı canlı izle D-smart Smart Spor 77.Kanal.D-smart Smart Spor 77.Kanal da Galatasaray Chelsea maçı canlı izle heyecanı olacak...Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, teknik adamlık kariyerinde 12. kez Chelsea karşısına çıkacak. İtalyan futbol adamı, daha önce Lazio ile iki, Manchester City ile dokuz defa Chelsea’nin rakibi oldu. Bu maçlarda Mancini’nin ekipleri Juventus'a karşı altı galibiyet, bir beraberlik ve dört mağlubiyet aldı.

Chelsea: Mazide Bir, Premier Lig’de Üç Şampiyonluk

Tarihi boyunca dört kez İngiltere Ligi Şampiyonluğu’nu kazanan Chelsea’nin müzesinde; yedi FA Cup, iki Kupa Galipleri Kupası, bir UEFA Avrupa Ligi Kupası, bir UEFA Süper Kupası, bir de Şampiyonlar Ligi kupası bulunuyor. 1954-55 sezonunda İngiltere 1. Ligi’ndeki ilk şampiyonluğuna ulaşan Chelsea; 2004-05, 2005-06 ve 2009-10 sezonlarında ise Premier Lig şampiyonluğuna ulaştı.

Didier Drogba ve Chelsea

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Didier Drogba, Chelsea'nin efsane isimleri arasında yer alıyor. Drogba, Chelsea'de forma giydiği dönem boyunca; üç kez Premier Lig, dört kez FA Cup ve bir kez de Şampiyonlar Ligi kupası kaldırdı. En son 2011-2012 sezonunda oynadığı Chelsea’de birçok başarıya imza atan futbolcu deplasmandaki maçta forma giydiği takdirde yaklaşık iki yıl sonra tekrar Stamford Bridge'e çıkacak.

Şampiyonlar Ligi Grubu: Basel’in Şifresi

İçinde bulunduğumuz sezon Şampiyonlar Ligi’nde E grubunda yer alan Chelsea, grup aşamasında 12 puan topladı ve grubundan lider çıktı. İngiltere ekibi, grubunda Schalke 04, Basel ve Steaua Bükreş ile mücadele etti. Basel’e iki maçta da mağlup olan Chelse, Schalke 04 ve Steaua Bükreş’i her iki maçta da yendi. Galatasaray Chelsea maçı canlı izle.Galatasaray Chelsea maçı izle kanalı D Smart Kanalı.Galatasaray Chelsea maçı canlı izle D-smart Smart Spor 77.Kanal.D-smart Smart Spor 77.Kanal da Galatasaray Chelsea maçı canlı izle heyecanı olacak...

Son 16 Turu 1. Maçlar

19 Şubat

AC Milan 0-1 Atlético Madrid

Arsenal 0-2 Bayern Münih

18 Şubat

Manchester City 0-2 FC Barcelona

Bayer Leverkusen 0-4 Paris Saint-Germain

25 Şubat

19:00 Zenit St. Petersburg - Borussia Dortmund (Petrovskiy)

21:45 Olimpiako - Manchester United (Karaiskaki)

26 Şubat

21:45 Galatasaray - Chelsea (Ali Sami Yen SK)

21:45 Schalke 04 - Real Madrid (Veltins-Arena)

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ikinci tur ilk maçına çıkıyor. Bizi Avrupa'da zaferlere alıştıran sarı kırmızılılardan Türkiye bir destan daha bekliyor.Türk Telekom Arena'da Avrupa'nın devlerini titreten Aslan'ın yeni avı Mourinho'nun Chelseasi...
Şampiyonlar Ligi B Grubu'nu Real Madrid'in ardından ikinci sırada tamamlayarak "Devler Ligi"nde son 16 takım arasına kalan sarı-kırmızılılar, Chelsea karşısındaki ilk maçta avantajlı bir skor elde etmeyi hedefliyor.
Chelsea maçı öncesi Galatasaray'da önemli bir eksik bulunmazken, sezonu kapatan Aydın Yılmaz ve el parmağı kırılan Eray İşcan forma şansı bulamayacak. İsmi Avrupa listesine bildirilmeyen Veysel Sarı da Mancini'nin faydalanamayacağı oyunculardan... İngilizlerde ise devre arasında transfer edilen Matic ve Salah statü gereği kadroda yer almıyor.
Türk Telekom Arena'da saat 21.45'te başlayacak Galatasaray-Chelsea maçını İspanya Futbol Federasyonu'ndan Carlos Velasco Carballo yönetecek.Galatasaray Chelsea maçı canlı izle.Galatasaray Chelsea maçı izle kanalı D Smart Kanalı.Galatasaray Chelsea maçı canlı izle D-smart Smart Spor 77.Kanal.D-smart Smart Spor 77.Kanal da Galatasaray Chelsea maçı canlı izle heyecanı olacak...
GALATASARAY - CHELSEA
STAT: Türk Telekom Arena
SAAT: 21.45
HAKEM: Carlos Velasco Carballo(İspanya)
GALATASARAY: Muslera, Eboue, Chedjou, Semih, Alex Telles, Ceyhun, Selçuk, Melo, Sneijder, Burak(Hajrovic), Drogba
TEKNİK DİREKTÖR: Roberto Mancini
CHELSEA: Cech, Azpilicueta, Terry, Cahill, Ivanovic, Willian, Obi Mikel, Ramires, Oscar, Hazard, Eto'o
TEKNİK DİREKTÖR: Jose Mourinho
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk maçında bugün İngiliz ekibi Chelsea'yi ağırlayacak.Mücadele ettiği B Grubu'nu Real Madrid'in ardından ikinci sırada tamamlayarak "Devler Ligi"nde son 16 takım arasına kalan sarı-kırmızılılar, Chelsea karşısındaki ilk maçta avantajlı bir skor elde etmeyi hedefliyor.
Chelsea maçı öncesi Galatasaray'da önemli bir eksik bulunmazken, sezonu kapatan Aydın Yılmaz ve el parmağı kırılan Eray İşcan bugün forma şansı bulamayacak.
Ayrıca, ayak bileğine aldığı darbe nedeniyle dünkü antrenmanı tedbir amaçlı yarıda bırakan Semih Kaya, bugün yapılan son antrenmanda takımla birlikte çalıştı.Galatasaray Chelsea maçı canlı izle.Galatasaray Chelsea maçı izle kanalı D Smart Kanalı.Galatasaray Chelsea maçı canlı izle D-smart Smart Spor 77.Kanal.D-smart Smart Spor 77.Kanal da Galatasaray Chelsea maçı canlı izle heyecanı olacak...
GALATASARAY’IN MUHTEMEL 11’İ
Muslera, Eboue, Semih, Chedjou, Alex Telles, Melo, Hajrovic, Selçuk, Sneijder, Burak, Drogba
CHELSEA'NİN MUHTEMEL 11'İ
Cech, Ivanovic, Terry, Cahill, Azpilicueta, Ramires, Obi Mikel, Willian, Oscar, Hazard, Eto'o
Türk Telekom Arena'da saat 21.45'te başlayacak Galatasaray-Chelsea maçını İspanya Futbol Federasyonu'ndan Carlos Velasco Carballo yönetecek.
UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk maçında Galatasaray, bu gece İngiliz devi Chelsea ile tarihi bir maça çıkacak. Türk Telekom Arena'daki maç öncesi yaptığımız ankette ilginç sonuçlara ulaştık.
Skorer'de yapılan ve 148 bin kişinin katıldığı ankette, katılımcıların yüzde 56'sı "Galatasaray kazanır" derken, yüzde 37'si Chelsea'yi favori gösterdi. Yüzde 6'lık kesim ise mücadelenin berabere sonuçlanacağını tahmin etti.
Galatasaray Teknik Direktörü Mancini Chelsea'nin tur şansını yüzde 80 olarak gördüğünü açıklayıp herkesi şaşırtmıştı. Galatasaray Chelsea maçı canlı izle.Galatasaray Chelsea maçı izle kanalı D Smart Kanalı.Galatasaray Chelsea maçı canlı izle D-smart Smart Spor 77.Kanal.D-smart Smart Spor 77.Kanal da Galatasaray Chelsea maçı canlı izle heyecanı olacak...
Galatasaray Chelsea Maçı Canlı Anlatım İzle

Yazarlar