Galatasaray Galatasaray Diagne'den sonra Mitroglou transferinde mutlu sona çok yakın!

Galatasaray Diagne'den sonra Mitroglou transferinde mutlu sona çok yakın!

30.01.2019 - 11:50 | Son Güncellenme:

Galatasaray transfer döneminin bitimine kısa bir süre kala bombaları peş peşe patlatmaya hazırlanıyor. Kasımpaşa ile Mbaye Daigne konusunda sıkı pazarlıklara devam eden Galatasaray 9 milyon Euro'dan kapıyı açmasının ardından gelen haberlere göre rakamı 12 milyon Euro'ya yükseltti. İki kulüp arasında küçük pürüzlerin kaldığı ve transferin kısa süre içerisinde açıklanacağı duyuruldu. Diagne'yi büyük ölçüde bitiren Galatasaray'ın Mitroglu transferinde de mutlu sona çok yakın olduğu duyuruldu.

Galatasaray Diagneden sonra Mitroglou transferinde mutlu sona çok yakın

Transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Galatasaray transferde bombaları peş peşe patlatmaya hazırlanıyor. Mbaye Diagne transferi konusunda kulübü Kasımpaşa ile dün başlanan pazarlıklarda kapıyı 9 milyon Euro'da açan Galatasaray'a Kasımpaşa cephesinden açıklama gelmiş ve istenilen rakamın 15 milyon Euro olduğu söylenmişti. Dünden bu yana süren pazarlıkların ardından 12 milyon Euro bandında anlaşmaya varan iki ekibin küçük pürüzlerin ardından transferi duyurması bekleniyor.

Haberin Devamı

Diagne transferini bitiren Galatasaray'ın Yunan forvet Kostas Mitroglou ile de anlaşmaya çok yakın olduğu Yunan haber sitelerinde duyuruldu. Marsilya'da forma giyen Mitroglou'nun bu sezon Marsilya forması ile çıktığı 19 maçta sadece 3 kez rakip fileleri havalandırmıştı. Yunan forvetin bonservis ücreti 10 milyon Euro olarak gösteriliyor ancak Galatasaray bu ismi kiralık olarak kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Gomis, Diagne transferini açıkladı!

Galatasaray'ın eski golcüsü Bafetimbi Gomis resmi sosyal medya hesabından Diagne'nin Galatasaray'a transfer olduğunu açıkladı.

Galatasaray'dan sezon başında ayrılan Bafetimbi Gomis, bugün sarı-kırmızılı kulübün transfer listesinin zirvesinde yer alan Diagne'yle bir araya geldi.

Haberin Devamı

Transferi açıkladı

Görüşmenin ardından gece saatlerinde resmi sosyal medya hesabından Diagne'yle bir fotoğrafını paylaşan Gomis, golcü oyuncuya Galatasaray'daki kariyeri için başarı diledi ve 'Galatasaray formasıyla rekorumu kırdığını görmek isterim' diyerek transferini de açıklamış oldu.

Galatasaray Diagneden sonra Mitroglou transferinde mutlu sona çok yakın

Gomis'in sosyal medyadan paylaştığı açıklama şöyle;

Küçük kardeşim Diagne'yle mükemmel bir gün geçirdim. Senin için iyi bir ikinci yarı diliyorum. Galatasaray formasıyla rekorumu kırdığını görmek isterim. Rekorlar kırılmak için vardır. Güçlü ol. En iyi golcü hediyen seni bekliyor.

Galatasaray'ın son dakika transferi Kostas Mitroglou! İşte yapılan anlaşma...

Ara transfer döneminin bitmesine çok kısa bir süre kala yeni golcüsünü sabırsızlıkla bekleyen Galatasaray'la ilgili Yunan basınından bomba bir iddia geldi. Cim Bom'un Kostas Mitroglou transferini bitirdiği öne sürülürken anlaşmanın detayları da yayımlandı

Galatasaray Diagneden sonra Mitroglou transferinde mutlu sona çok yakın

Ara transfer döneminin bitmesine çok kısa bir süre kala yeni golcüsünü sabırsızlıkla bekleyen Galatasaray'da gündeme gelen isimlerden biri de Olimpik Marsilya forması giyen Kostas Mitroglou'ydu.

30 yaşındaki santrforun Cim Bom'a transferiyle ilgili olarak ülkesi Yunanistan'dan gündeme bomba gibi düşen bir iddia geldi. Ülkede yayım yapan Sport24 adlı internet sitesi, Sarı Kırmızılılar'ın yıldız futbolcunun transferinde mutlu sona çok yakın olduğunu yazarken anlaşmanın detaylarını da yayımladı.

Haberin Devamı

Sitenin edindiği bilgilere göre Mitroglou kendisine yapılan yıllık 3,5 milyon euroluk teklife "Evet" dedi. Galatasaray'ın 1,5 yıllığına kiralayacağı iddia edilen oyuncunun sözleşmesinde yıllık 500 bin euro'ya kadar çıkabilecek bir bonus maddesinin de bulunduğu öne sürüldü.

Haberde bugün ya da yarın açıklanması beklenen transfer için artık herhangi bir engelin kalmadığı ifade edildi. (Fanatik)

Yazarlar