Futbol Galatasaray-Diyarbakır BŞB maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta yayınlanacak?

Galatasaray-Diyarbakır BŞB maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta yayınlanacak?

20.01.2015 - 11:06 | Son Güncellenme:

Galatasaray-Diyarbakır Ziraat Türkiye Kupası maçı saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak. Galatasaray Diyarbakır BŞB maçı kamp dönemini tamamladı ve Türkiye Kupası maçı için İstanbul'a geldi. Galatasaray Diyarbakırspor karşılaşması Perşembe günü oynanacak işte detaylar

Galatasaray-Diyarbakır BŞB maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta yayınlanacak

Sarı-kırmızılı ekip, Ziraat Türkiye Kupası'nda Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile 22 Ocak Perşembe günü yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ise 20 Ocak Salı günü başlayacak.

Haberin Devamı

Galatasaray-Diyarbakır BŞB maçı 22 Ocak Perşemba günü 20:30'da oynanacak. Türk Telekom Arena'da oynanacak karşılaşmayı ATV canlı olarak yayınlayacak.

Galatasaray’da savunmanın göbeği boşaldı
Galatasaray’ın Alanya’daki 5 günlük devre arası kampı sarı kırmızılı takıma fazlasıyla pahalıya patladı.

Sarı kırmızılı ekibin savunmasının temel direği Semih Kaya, Alanya Stadı’nın bozuk zemininin de etkisiyle 1,5 ay futboldan uzak kalacak. Semih Kaya’nın MR sonuçları bugün belli olacak ancak yapılan ön tespitte yıldız oyuncunun sakatlığının 5-6 hafta arası süreceği belirlendi.

Semih Kaya’nın sakatlığı sonrasında sarı kırmızılı ekibin savunma göbeği tamamen boşalmış duruma geldi. Chedjou’nun Afrika Kupası’nda olması, yedek stoper Koray’ın sakatlığı ve bir diğer yedek stoper Gökhan Zan ile kulübün sorunlu durumu teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun önümüzdeki hafta başlayacak lig öncesinde büyük sıkıntıya soktu. Galatasaray Yönetimi ise şimdi bir stoper transferi için bütün koşulları zorlamaya başladı.

Burak Yılmaz’ın tedavisi en az 3 hafta sürecek

Alanya kampı savunmanın iki isminin sakatlığına neden olurken, ayrıca Burak Yılmaz’ın River Plate maçında arka adalesinden sakatlanması devre arası kampının en zararlı takımı olarak Galatasaray’ı ortaya çıkardı. Burak Yılmaz’ın sakatlığının da iyimser olasılıkla bir aydan önce iyileşmesi zor gözüküyor.