Galatasaray Galatasaray, Erzurum deplasmanında!

Galatasaray, Erzurum deplasmanında!

03.03.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray’ı Erzurum'da soğuk bir hava bekliyor.

Galatasaray, Erzurum deplasmanında

Erzurum deplasmanında zorlu bir mücadeleye girişecek olan Galatasaray’ı soğuk bir hava bekliyor.

Haberin Devamı

Meteorolojik tahminlere göre hava sıcaklığının, maçın oynanacağı saat olan 19.00’da eksi 7 olarak görüleceği, eksi 10 derece olarak hissedileceği belirtildi. Karşılaşma sırasında da havanın 1-2 derece daha soğuması bekleniyor.

Sakatlık çekincesi
Cim-Bom, Erzurum’da soğuk havanın yanında en büyük çekincesi zemin... Sahanın akşam saatlerinde buzlu olmasının futbolcu sağlığı açısından büyük bir risk yaratması nedeniyle oyuncular dikkatli olmaları konusunda uyarıldı. Ayrıca zemine uygun kramponlar da önlem olarak giyilecek. Soğuk havalarda kas sakatlığı riskinin artacak olması ise bugünkü maçın diğer handikaplarından biri.

Erzurumspor’un en yaşlı destekçisi
Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un Passolig kartlı en yaşlı taraftarı 88 yaşındaki Mehmet Zühtü Akbaba, Galatasaray maçına umutla bakıyor.

Haberin Devamı

Palandökenspor kaptanlığının sonrasında birkaç arkadaşıyla Erzurumspor’u kurduklarını söyleyen Mehmet Zühtü Akbaba, “İlk 6 aylık dönemde antrenör olmadığı için takımı ben çalıştırdım. Selahattin Ünlü isminde Fenerbahçeli kaleci vardı. Onu antrenör olarak getirdik” dedi.

Akbaba, “Takımın düşmeyeceğine inanıyorum ama şartlar biraz zorluyor” diye konuştu.

Galatasaray, Erzurum deplasmanında