GalatasarayGalatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi saha karıştı!

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi saha karıştı!

19.05.2024 - 17:51 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Dev derbi öncesi Galatasaray ve Fenerbahçeli oyuncular arasında büyük tartışma çıktı.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi saha karıştı

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe, RAMS Park'ta karşı karşıya geliyor. Galatasaray ve Fenerbahçeli futbolcular zemini kontrol etmek için sahaya çıktığı esnada gerginlik yaşandı. Abdülkerim Bardakcı, Mert Hakan Yandaş ve Kerem Aktürkoğlu arasında büyük tartışma çıktı.

Haberin Devamı

Galatasaray ve Fenerbahçe takımının görevlileri araya girdi ve iki takım futbolcuları soyunma odasına girdi.

NELER YAŞANDI?

Mert Hakan Yandaş, tribünlere Fenerbahçe armasını gösterdi. Mert Hakan Yandaş, Kerem Aktürkoğlu ve Abdülkerim Bardakcı arasında gerginlik yaşandı. İki takım görevlileri araya girdi, oyuncular sakinleştirilmeye çalışıldı.

MERT HAKAN VE KEREM AKTÜRKOĞLU ARASINDA SÖZLÜ ATIŞMA

Süper Lig'in 37'nci haftasında saat 19.00'da başlayacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesi saha içinde iki takım oyuncuları arasında gerginlik yaşandı. DHA'da yer alan habere göre Fenerbahçeli futbolcular zemin kontrolü için maç öncesi sahaya çıkıp yarı alanda beklerken, diğer yarı alanda bulunan Mert Hakan Yandaş ile Galatasaraylı oyuncu Kerem Aktürkoğlu arasında sözlü atışma oldu. Galatasaraylı futbolcu Abdülkerim Bardakcı'nın da tartışmaya dahil olmasıyla gerginlik büyüdü. İtiş kakışın yaşandığı gerginlik teknik ekip ve diğer futbolcuların araya girmesiyle son buldu.

Haberin Devamı

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA

Galatasaray Kulübü, derbi öncesi çıkan tartışma sonrası açıklama yaptı.

Galatasaray'dan yapılan açıklama şu şekilde:

Büyük Galatasaray taraftarı,

90 dakika boyunca hiçbir tahrike kapılmadan takımımızı desteklemeliyiz. Kışkırtmalara kapılmanın Galatasaray'a ve şampiyonluk yolundaki takımımıza zarar vereceğini unutmamalıyız. Bu hususa dikkat etmemiz özellikle önemlidir. Sahadaki aslanlarımız mücadelelerini verirken tribündeki bizler onların itici gücü olalım ve desteğimizi azalmadan, yorulmadan, etkimizi sürekli artırarak gösterelim.

OKAN BURUK: SAHADA KALMALIYIZ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe maçı öncesi açıklamalar yaptı.

Okan Buruk yaptığı açıklamada, "Futbolun içinde kalmalıyız. Maç öncesinde istemediğimiz şeyler oldu. Maç içerisinde de deneyen futbolcular olacaktır. Sahada kalmalıyız. Bunu oyuncularıma tekrar hatırlatacağım." dedi.

Karşılaşma öncesi değerlendirme yapan Buruk, "Fenerbahçe son deplasman mağlubiyetini burada aldı. Fenerbahçe'yi yenerek Galatasaray'a bir kupa daha kazandırmak istiyoruz. Bu maça şampiyonluk heyecanıyla hazırlandık! Geçen sene Fenerbahçe maçına 5 puan farkla çıkmıştık, bu sene ise 6 puanla çıkıyoruz. Her zamanki gibi kazanmak için oynayacağız." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Okan Buruk ayrıca, "Galatasaray olarak son haftaya şampiyon olarak çıkmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi saha karıştı

Yazarlar