Galatasaray Galatasaray'dan sürpriz 11! Gaziantep FK karşısında...

Galatasaray'dan sürpriz 11! Gaziantep FK karşısında...

12.09.2020 - 13:14 | Son Güncellenme:

Süper Lig heyecanı başladı. Galatasaray - Gaziantep FK maçı için taraftarlar arayışa geçti. Büyük mücadelenin yaşanacağı Galatasaray - Gaziantep FK maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? İşte nefeslerin tutulduğu karşılaşma hakkında bilinmesi gerekenler...

Galatasaraydan sürpriz 11 Gaziantep FK karşısında...

Galatasaray, Türk Telekom Arena'da Gaziantep FK'yı konuk edecek. Futbol severlerin kaçırmak istemediği karşılaşmanın saati ve hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu. Peki Galatasaray - Gaziantep FK maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Haberin Devamı

GALATASARAY - GAZİANTEP FK MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Galatasaray - Gaziantep FK maçı bugün saat 20:00'da Bein Sports 1'de canlı yayınlanacak.

GALATASARAY - GAZİANTEP MAÇI HAKEMİ KİM?

Galatasaray Gaziantep FK maçını Bahattin Şimşek yönetecek. Şimşek'in yardımcılıklarını İbrahim Bozbey ve İlker Takpak. Mücadelede 4. hakem ise Turgut Doman olacak.

İLK 11'LER:

Muhtemel Galatasaray: Fatih Öztürk, Omar, Luyindama, Marcao, Saracchi, Taylan Antalyalı, Belhanda, Ömer Bayram, Feghouli, Arda Turan, Falcao

Muhtemel Gaziantep FK: Günay GüvençOlkowski, Djilobodji, Tosca, Kana-Bıyık, Morais, Kenan, Sousa, Maxim, Güray, Andre

MAÇTAN NOTLAR

-Galatasaray, Gaziantep FK ile oynadığı iki Süper Lig maçını da kaybetmedi (1G 1B) ancak rakibini konuk ettiği tek karşılaşma berabere bitti (3-3)
-Geçen sezonun açılış haftasında Denizlispor'a yenilen Galatasaray, 2011/12'den bu yana üst üste iki
sezona mağlubiyetle başlamıyor.
-Açılışını iç sahada yaptığı son 15 Süper Lig sezonunun 14'üne ve son 10 sezonun tamamına kazanarak başlayan Galatasaray, bu süreçte tek yenilgisini Gaziantepspor'dan aldı (1999/2000'de 1-2).

Haberin Devamı