Galatasaray Galatasaray Icardi'yi bekliyor! İstanbul'a geliş tarihi belli oldu

Galatasaray Icardi'yi bekliyor! İstanbul'a geliş tarihi belli oldu

24.07.2023 - 10:28 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'ye transfer çalımı atarak Wilfired Zaha'yı renklerine bağlayan Galatasaray'da gözler Icardi'ye çevrildi. Arjantinli golcüye kavuşmak için artık gün sayan sarı-kırmızılı ekibe müjde geldi. Icardi'nin İstanbul'a geleceği tarih belli oldu.

Galatasaray Icardiyi bekliyor İstanbula geliş tarihi belli oldu

Transferin hızlı takımı Galatasaray art arda bombaları patlatmaya devam ediyor. Sarı-Kırmızılı takım Wilfired Zaha transferinde ezeli rakibine çalım atarak yıldız futbolcuya kadrosuna kattı. Zaha Türkiye hava sahasına girerken asıl büyük bomba Icardi'de yaşandı. Sarı-Kırmızılı kulüp Arjantinli futbolcuyla 3 yıllık sözleşme imzaladı. Artık gözler Mauro Icardı'nin geliş tarihinde...

Haberin Devamı

ZAHA İSTANBUL'A GELDİ

Galatasaray, Fenerbahçe'ye yılın çalımını attı! Uzun süredir Sarı-Lacivertliler'in istediği Fildişili yıldızla anlaştı. Sarı-Kırmızılılar akşamüstü KAP'a bildirdiği Wilfried Zaha'yı vakit kaybetmeden İstanbul'a getirdi.

Galatasaray Icardiyi bekliyor İstanbula geliş tarihi belli oldu

COŞKULU KARŞILAMA

30 yaşındaki oyuncu, İstanbul'a gelmeden evvel Galatasaray kulübü, taraftarını Atatürk Havalimanı'na yeni yıldızlarını karşılamaya çağırdı. Sarı-Kırmızılılar da bu çağrıya kayıtsız kalmadı. Yüzlerce taraftar havalimanına akın etti.

ICARDİ'DE SICAK GELİŞMELER

Galatasaray'ın uzun süredir bonservisiyle kadrosuna katmak istediği Mauro Icardi'de ise Zaha'nın geliş saati sırasında sıcak gelişmeler yaşandı. Sarı-Kırmızılı takım Arjantinli Dünya Yıldızı ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Futbolcunun avukatı Elio Pino bu gelişmeyi doğruladı.

Haberin Devamı

MALİYETİ BELLİ OLDU

Galatasaray'la 3 yıllık sözleşme imzalayan Mauro Icardi için PSG'ye 4 yıllık taksitler halinde 10 milyon Euro bonservis ödenecek. Ayrıca yıldız futbolcunun da bonuslarla birlikte senelik kazancının 10 milyon Euro olması bekleniyor. Icardi'nin maaşının büyük bölümünü Galatasaray'ın sponsorlarının karşılayacağı belirtiliyor.

Galatasaray Icardiyi bekliyor İstanbula geliş tarihi belli oldu

İcardi, geçen sezon 24 karşılaşmada ağlara 22 gol yolladı. Galatasaray'ın şampiyonluğunda başrol oynayan Arjantinli yıldız, alınan 21 puana direkt katkı sağlamış ve taraftarın sevgilisi haline gelmişti.

NE ZAMAN GELECEK?

Geçen sezon muhteşem bir performansa imza atan Mauro Icardi'nin geleceği tarih büyük merak konusuydu. Icardi'ye yakın kaynaklar sözleşme imzalanmasının ardından oyuncunun geleceği tarihle de ilgili net konuştu. Avukat Elio Pino Icardi'nin bu hafta sonuna kadar İstanbul'a geleceğini belirtti.

Galatasaray yönetimi Icardi'nin ikinci gelişi için de tarihi bir hazırlık yapıyor. Havalimanına özel uçakla gelecek olan Arjantinli ve ailesini binlerce Galatasaray taraftarı karşılayacak. Oyuncunun geleceği konusundaki en net tarih ise 30 Temmuz Pazar olarak planlanıyor. Sarı-Kırmızılı yönetim tatil gününde Icardi ve taraftarı bir kez daha buluşturmayı düşünüyor.

Haberin Devamı

HEYECANLANDIRAN PAYLAŞIM

Mauro Icardi'nin avukatı Elio Pino'dan sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandıran bir paylaşım geldi. Pino, İstanbul'a geldiğini belirten bir fotoğraf paylaştı.

Galatasaray Icardiyi bekliyor İstanbula geliş tarihi belli oldu