Galatasaray Galatasaray için Hulk iddiası! Girişimler başladı

Galatasaray için Hulk iddiası! Girişimler başladı

28.11.2023 - 11:04 | Son Güncellenme:

Transfer dönemi için şimdiden çalışmalarına başlayan Galatasaray'da flaş bir isim gündeme geldi. Sarı-kırmızılıların Hulk için girişimlere başladığı iddia edildi.

Galatasaray için Hulk iddiası Girişimler başladı

Galatasaray, Brezilya Ligi takımlarından Atletico Mineiro'da forma giyen Hulk için girişimlere başladı. Sabah'ta yer alan haberde; sarı-kırmızılıların Brezilya'dan ayrılmayı planlayan dünyaca ünlü golcü için ciddi girişimlerde bulunduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

Hulk geçtiğimiz günlerde Brezilya Ligi'nde yaşadığı olayların ardından ocak ayında Atletico Mineiro'dan ayrılacağını açıklamıştı. Sambacı futbolcunun kulübüyle 2026'ya kadar sözleşmesi sürse de Galatasaray'ın bu transferi cüzi bir miktara bitirebileceği öne sürüldü. Adı daha önce birçok Türk takımıyla anılan Hulk'un da bu kez Türkiye'ye gelmeye çok sıcak baktığı ifade edildi. Sarı kırmızılı idarecilerin bu transferi 1.5-2 milyon Euro civarında bir bonservise sonlandırması bekleniyor.

HULK KİMDİR?

37 yaşındaki Brezilyalı hücum oyuncusu Hulk, kariyeri boyunca Kawasaki, C'dole Sapporo, Tokyo Verdy, Shanghai SIPG, Zenit, Porto ve Atletico Mineiro takımlarında forma giydi.

Yıldız oyuncu, kariyeri boyunca çıktığı 743 resmi maçta 398 gol 211 asist kaydetti.

Haberin Devamı

Yazarlar