Galatasaray Galatasaray iddialarına Paulinho cevap verdi! 'Böyle bir şey yok'

Galatasaray iddialarına Paulinho cevap verdi! 'Böyle bir şey yok'

04.09.2022 - 20:04 | Son Güncellenme:

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın transfer listesinde yer aldığı ve Alman basınının anlaşma sağlandığını duyurduğu Paulinho sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Galatasaray iddialarına Paulinho cevap verdi Böyle bir şey yok

Galatasaray'la anlaştığı yönünde Alman basınında haberler çıkan Paulinho iddialara yanıt verdi. Bayer Leverkusen'le sözleşmesi sezon sonunda bitecek Brezilyalı oyuncuyla ilgili Alman basınında yer alan haberde Paulinho'nun Galatasaray'ın teklifini kabul ettiği yazıldı. Öte yandan Galatasaray'ın Bayer Leverkusen'le görüşmelerinin sürdüğü aktarıldı. Tecrübeli futbolcu bu iddialar sonrası bir paylaşım yaptı. DAZN'ın haberini Twitter üzerinden yanıtlayan Paulinho, "Böyle bir şey yok, hayır" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın da ilgilendiği iddia edilen 22 yaşındaki oyuncu bu sezon Bayer Leverkusen formasını 2 müsabakada giydi. Genç oyuncu için Bayer Leverkusen 2018-2019 sezonu başında 18 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödemişti. Bundesliga temsilcisiyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek Brezilyalı futbolcunun güncel piyasa değeri 11 milyon euro olarak gösteriliyor.