Galatasaray Galatasaray ile anılıyordu! İstanbul'a geldi, taraftarı heyecanlandırdı

Galatasaray ile anılıyordu! İstanbul'a geldi, taraftarı heyecanlandırdı

24.03.2022 - 19:00 | Son Güncellenme:

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırıları sonrası futbol dünyası da etkilendi. FIFA ve UEFA ortak bir karar alarak Ukranya'daki tüm futbolcular ile Rusya'da oynayan yabancı futbolcuların sezon sonuna kadar sözleşmelerini feshetme hakkı tanıdı. Bu gelişme sonrası Türk kulüplerinin gündemine gelen genç oyuncu, İstanbul'dan bir paylaşım yaptı. İşte son dakika haberinin detayları...

Galatasaray ile anılıyordu İstanbula geldi, taraftarı heyecanlandırdı

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırısının ardından Rusya'da forma giyen yabancı futbolcular, takımlarından ayrılmak için harekete geçmişti. FIFA, Rusya'da forma giyen yabancı futbolculara sözleşmelerini feshetme hakkı tanıdı. Türk kulüplerinin transfer için yeni rota belirlediği Rusya'da forma giyen genç oyuncunun paylaşımı taraftarları heyecanlandırdı.

Haberin Devamı

7 Nisan'a kadar izin çıktı

FIFA'nın kararı ve TFF'nin yaptığı değişiklik sonrasında, Ukrayna'daki tüm futbolcular ve Rusya'daki yabancı futbolcular, 7 Nisan'a dek transfer olabilecek.

Galatasaray ile anılıyordu İstanbula geldi, taraftarı heyecanlandırdı

Alexis Beka Beka, İstanbul'a geldi

Lokomotiv Moskova’nın 20 yaşındaki Fransız orta saha oyuncusu Alexis Beka Beka, İstanbul’da. FIFA’nın kararı ve TFF’nin Ukrayna ve Rusya’yla ilgili yaptığı değişikliğin ardından Lokomotiv Moskova’nın 20 yaşındaki Fransız orta saha oyuncusu Alexis Beka Beka'nın İstanbul'dan yaptığı paylaşım heyecan yarattı.

Galatasaray ile anılıyordu İstanbula geldi, taraftarı heyecanlandırdı

İsmi Galatasaray ile sık sık anılan genç futbolcunun paylaşımı sosyal medyada da bir anda gündem oldu. Genç futbolcu bu sezon takımıyla çıktığı 17 maçta gol katkısı veremezken, 3 asist yaptı.

Haberin Devamı

Harry Kane: Premier Lig’in deplasman avcısı