Galatasaray Galatasaray, Joao Pedro'yu ikna etti! Cagliari bekleniyor

Galatasaray, Joao Pedro'yu ikna etti! Cagliari bekleniyor

04.07.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Cim-Bom, Cagliari forması giyen Brezilyalı 10 numarayla maddi konularda anlaşma sağladı. Sarı-kırmızılılar, 7 milyon euro bonservis bedeli isteyen İtalyan ekibini 5 milyon euroya ikna ederek transferi bitirmeyi hedefliyor.

Galatasaray, Joao Pedroyu ikna etti Cagliari bekleniyor

Galatasaray, Joao Pedro’da mutlu sona çok yaklaştı. 10 numara pozisyonu için bir süredir arayış içinde olan sarı-kırmızılılar, Brezilyalı yıldız futbolcunun transferini bitiriyor.

Haberin Devamı

Cim-Bom’un, Cagliari forması giyen 30 yaşındaki futbolcuyla her konuda anlaştığı ve kulüpler arasında ufak pürüzlerin ele alındığı öğrenildi. Torino ve Monza’nın yanı sıra Valencia’nın da yakından ilgilendiği Joao Pedro için Galatasaray’ın büyük aşama kaydettiği bildirildi. Sarı-kırmızılı yönetimin tecrübeli oyuncuya maddi yönden en iyi şartları sunduğu ve Joao Pedro’nun bunu kabul ettiği aktarıldı.

İtalya’da Serie B’ye düşen Cagliari’nin istediği 7 milyon euroluk bonservis bedeli için pazarlıklarını sürdüren sarı-kırmızılıların bu rakamı 5 milyon euroya kadar indirmeyi hedeflediği ve kulüpler arasındaki farkın azaldığı bildirildi. Kulüplerin maddi konularda anlaşma sağlaması halinde Joao Pedro transferi resmiyet kazanacak.

Haberin Devamı

Cagliari ile sözleşmesi 2023’te bitecek olan Brezilyalı futbolcu geçen sezon Serie A’da 37 maça çıkarken 13 gol, 4 asiste imza attı. İtalyan kulübü, Joao Pedro’yu 2014’te Portekiz ekibi Estoril’den kadrosuna katmıştı.

YENİ YARDIMCI GARCİA

Cim-Bom’da Teknik Direktör Okan Buruk’un ekibine İspanyol yardımcı antrenör geldi.

Ismael Garcia önümüzdeki sezon Buruk’un yardımcısı olarak görev yapacak. Galatasaray’da oyuncular pazar gününü dinlenerek geçirdi. Yorgunluk atan sarı-kırmızılılar, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde bugün çift antrenman gerçekleştirecek.